Acasă Sport Handbal (f) – Schimbare: partida SCM Craiova – CSM Bucureşti se dispută...

Handbal (f) – Schimbare: partida SCM Craiova – CSM Bucureşti se dispută miercuri, nu sâmbătă

Oficialii clubului SCM Craiova au anunţat, în urmă cu câteva minute, că meciul de handbal feminin dintre SCM Craiova şi CSM Bucureşti, din cadrul etapei a zecea din Liga Naţională, programat iniţial să se desfăşoare sâmbătă, 11 ianuarie, va avea loc miercuri, 8 ianuarie, de la ora 16.00.

Schimbarea datei de desfăşurare a venit după ce echipa din Bucureşti a refuzat să joace sâmbătă, ziua de desfăşurare a etapei fiind miercuri.
„Iniţial, cei de la CSM Bucureşti au acceptat să jucăm sâmbătă, dar acum ne-au anunţat că vor miercuri. Nu ne convine deloc pentru că echipa noastră a jucat duminică la Baia Mare şi tocmai de aceea ceruserăm să jucăm sâmbăta viitoare, dar nu avem ce face. Etapa este programată miercuri”, a precizat pentru GdS, Bogdan Bălan, directorul SCM Craiova.
Astfel, miercuri va fi cuplaj la Sala Polivalentă, după meciul de handbal urmând, ca de la ora 19.00, baschetbaliştii de la SCM-U Craiova urmând să joace în Liga Balcanică cu formaţia Galil Gilboa, din Israel. Un bilet de intrare la ambele partide va costa şapte lei.

Exit mobile version