17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Alexandra Cadanţu continuă doar la simplu la Hobart

Tenis – Alexandra Cadanţu continuă doar la simplu la Hobart

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu (foto) şi austriaca Sandra Klemenschits a fost învinsă cu 7-6 (6), 6-4 de cuplul Lourdes Dominguez-Lino (Spania)/Mariana Duque-Marino (Columbia), astăzi, în manşa inaugurală a probei de dublu a turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, informează Agerpres.

Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu figurează pe tabloul principal de simplu al turneului tasmanian. În manşa inaugurală, Monica Niculescu (26 ani, 59 WTA) o va întâlni pe Magdalena Rybarikova (25 ani, 37 WTA), pe care o conduce cu scorul de 3-2 la general. Alexandra Cadanţu (23 ani, 61 WTA) o va avea ca adversară în primul tur pe australianca Olivia Rogowska (22 ani, 175 WTA), în faţa căreia a câştigat singurul meci direct, în sferturi la turneul ITF de la Kristinehamn (Suedia), cu 3-6, 6-0, 6-3, în 2011.
La dublu, Monica Niculescu face pereche cu Klara Zakopalova (Cehia), alături de care câştigat sâmbătă finala de la Shenzhen. În primul tur la Hobart, Niculescu şi Zakopalova le vor înfrunta pe principalele favorite ale probei, Marina Erakovic (Noua Zeelandă) şi Zheng Jie (China).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS