9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan Mitic: Nu ştiu dacă mă voi întoarce la Craiova

Milan Mitic: Nu ştiu dacă mă voi întoarce la Craiova

Trecerea în noul an nu a adus şi „liniştea” financiară la FC Universitatea Craiova, gruparea alb-albastră având şanse destul de mari să piardă în această iarnă o parte dintre jucători. Unul dintre aceştia este sârbul Milan Mitic (foto, la minge), care nu pare dispus să mai muncească gratis, deşi s-a ataşat foarte mult de suporterii craioveni şi apreciază tot ceea ce înseamnă FC Universitatea Craiova. Fundaşul dreapta al oltenilor se vede nevoit să părăsească echipa şi din pricina faptului că nu poate primi o nouă viză de şedere în România întrucât planul de reorganizare al firmei pe care se regăseşte gruparea alb-albastră nu s-a aprobat.

 

– Salut Milan, „La mulţi ani”. Ce mai faci, e bine în vacanţă?

– Salut, „La mulţi ani” şi ţie şi tuturor craiovenilor. Sigur că e bine, sunt acasă, în Serbia, lângă familie…

– Voiam să te întreb dacă vei reveni la Craiova şi când?

– Nu ştiu dacă mă voi întoarce la Craiova. Am băgat memoriu şi acum aştept să se judece. Dacă îmi dă Mititelu banii vin, dacă nu, atunci trebuie să-mi văd de drum. Oricum, nici nu mai am voie să vin la echipă fără să mi facă permis de muncă, dar el (Adrian Mititelu, finanţatorul echipei – n.r.) nu are aprobat încă planul de reorganizare şi atunci, automat, nu am voie să joc.

– Ai mai vorbit cu Adrian Mititelu de când ai plecat?

– Mi-a zis că-mi dă banii până pe 15 septembrie, după aia până pe 11 octombrie, apoi până se termină campionatul, adică turul, şi după aia până de Crăciun, dar nu s-a întâmplat nimic. Acum nu am mai vorbit.

– Dar cu Nicolo Napoli ai mai discutat?

– Cu el am vorbit, dar şi lui am zis că dacă nu-mi primesc banii nu mai vin. Am jucat cinci luni gratis şi nu mai pot, pentru că am familie şi nu e normal aşa. Aştept să devin liber şi să găsesc altă echipă.

– Ai oferte?

– Am, dar până nu devin liber nu pot să fac nimic.

 

„Suporterii noştri sunt extraordinari”

 

– Cum ţi s-au părut suporterii şi oraşul Craiova? te-ai întoarce pentru ei?

– Doar asta a rămas din echipa veche: suporterii şi numele. Pentru ei am stat, condiţii nu am avut deloc, şi tot pentru ei m-aş întoarce. Suporterii noştri sunt extraordinari! Pentru mine sunt cei mai buni suporteri, iubesc echipa şi la greu şi îmi pare rău de ei. Dar cel mai greu a fost pentru noi, fotbaliştii.

– Suporterii ţin foarte mult la tine, te apreciază…

– Ştiu asta şi le mulţumesc, o să-mi rămână în suflet toată viaţa, dar şi ei trebuie să înţeleagă că noi, jucătorii, muncim pentru bani şi trăim din fotbal. Sper să se rezolve toate problemele şi să putem continua împreună munca începută în vara trecută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS