6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Tim Sherwood, noul antrenor al lui Vlad Chiricheş

Fotbal – Tim Sherwood, noul antrenor al lui Vlad Chiricheş

Oficialii formaţiei Tottenham au ajuns la un acord cu tehnicianul Tim Sherwood, acesta urmând să-i ia locul portughezului Villas-Boas, demis în urmă cu câteva zile, informează Digi Sport. Daniel Levy, proprietarul clubului londonez, i-a oferit un contract pe un an şi jumătate interimarului Tim Sherwood, carea condus echipa în ultimele două partide, cu West Ham în Cupa Ligii şi cu Southampton, din Premier League. „Credem că Tim are atât cunoştinţele cât şi dorinţa de a duce echipa înainte. Am fost foarte reticenţi să facem o schimbare la jumătatea sezonului, dar am simţit că trebuie să facem ceva în interesul clubului. Avem o echipă minunată şi am vrut pentru ea un antrenor care să scoată maxim posibil şi să ne permită un final de sezon bun. Suntem în postura norocoasă de a avea un astfel de antrenor talentat în club şi el este Tim Sherwood”, a declarat Levy, în momentul anunţului oficial al numirii noului manager.

În vârstă de 44 de ani, Sherwood a jucat mai bine de 100 de meciuri pentru Tottenham şi face parte din staful tehnic al clubului londonez din 2008. El a semnat un contract valabil 18 luni şi primul meci ca manager plin va fi de Boxing Day, pe teren propriu, cu West Bromich Albion.

Noul şef de pe „White Hart Lane” l-a folosit pe Vlad Chiricheş titular în ambele partide pe care le-a condus ca interimar şi românul pare a fi una dintre opţiunile principale pentru centrul defensivei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS