5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSupermeci de volei între Craiova şi Zalău

Supermeci de volei între Craiova şi Zalău

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova încheie anul cu un meci tare. Elevii lui Dan Pascu primesc duminică, de la ora 17.00 (Digi24 Craiova), vizita echipei CSVM Zalău, în prima etapă din returul campionatului Diviziei A1. Va fi un meci de care pe care, între două formaţii aflate pe podium, despărţite de o singură victorie. Sălăjenii au suferit un singur eşec în tur, în disputa cu echipa campioană, Tomis Constanţa, în timp ce oltenii, vicecampioni naţionali, au suferit două înfrângeri, prima la Zalău, în runda inaugurală (scor 3-1), iar a doua acasă, cu Dej. Totodată, Craiova se poate lăuda că e singura echipă care a reuşit să bată în acest sezon campioana din Constanţa.
Preşedintele echipei din Zalău, Stelian Potroviţă, a declarat înainte de meci că se teme de formaţia olteană: „Sper să câştigăm, fiindă Unirea Dej a reuşit acelaşi lucru, iar Baia Mare a furat un punct. Noi avem o echipă mult mai valoroasă decât cele două şi putem să ne impunem. Craiova este o echipă de care ne este frică, mai ales că a bătut Tomisul. Depinde foarte mult de forma de moment“.
Antrenorul SCM-U Craiova, Dan Pascu, a dat asigurări că elevii săi vor aborda meciul la victorie, aşa cum fac mereu, chiar dacă adversarul este de calibru: „Va fi un meci în care vor evolua, în mare parte, din cei mai buni voleibalişti din ţară. Nu contează cu ce scor ne vom impune, victorie să fie. Zalăul are o echipă foarte puternică, după achiziţiile făcute în vară, cei doi brazilieni. În plus, jucătorul Nagy traversează o perioadă bună, fiind „motorul“ echipei. Şi noi avem o echipă valoroasă şi se anunţă un meci strâns“. Căpitanul echipei, Laurenţiu Vînătoru, se aşteaptă la un meci greu: „echipa din Zalău a fost eliminată din Cupele europene, acum se concentrează doar pe campionatul intern. Sper să ne mobilizăm, pentru că va conta foarte mult ambiţia şi dorinţa de victorie. Vrem să vină lume multă la sală pentru că va fi un joc spectaculos“.
Intrarea la meci va costa 7 lei, spectatorii care vin la această partidă putând intra cu acelaşi bilet şi la meciul de baschet masculin, programat tot duminică, de la ora 20.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS