Acasă Sport Fotbal – Sergiu Arnăutu, liber de contract

Fotbal – Sergiu Arnăutu, liber de contract

Oficialii clubului CSM Vâlcea continuă „curăţenia de iarnă” la echipă. Divizionara secundă s-a despărţit săptămâna trecută de Valentin Bărbulescu, Dragoş Geantă şi Ionuţ Tătaru, iar ieri i-a venit rândul lui Sergiu Arnăutu să-şi rezilieze contractul de joc, asta în ciuda faptul că a avut evoluţii apreciate la gruparea din Zăvoi. „Conducerea clubului a fost foarte corectă cu mine, nu am ce le reproşa financiar. Doar că nu am înţeles decizia antrenorului Claudiu Niculescu, cât timp m-a folosit, am fost bun, trebuia să vorbească cu mine. Se ştie că am trecut printr-o perioadă foarte grea acum şase săptămâni, când a decedat tatăl meu. Urez CSM-ului mult succes în continuare”, a spus Arnăutu, pentru liga2.ro.

Atacantul Sergiu Arnăutu (23 de ani) a ajuns în Zăvoi vara trecută de la CS Mioveni şi a evoluat în 13 jocuri pentru olteni, reuşind două goluri, fiind un titular constant în echipa lui Claudiu Niculescu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version