Acasă Sport Fotbal – Ciprian Tănasă a semnat cu CSM Vâlcea

Fotbal – Ciprian Tănasă a semnat cu CSM Vâlcea

Divizionara secundă CSM Vâlcea a perfectat astăzi primul transfer al iernii, oficialii olteni obţinând semnătura atacantului Ciprian Tănasă (32 ani), venit liber de contract. Tănasă, care în prima parte a campionatului a evoluat pentru CS Mioveni, a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu gruparea din Zăvoi.

„Tănasă şi-a reziliat contractul cu Mioveni şi a venit la noi din postură de jucător liber. Claudiu Niculescu a insistat mult pentru aducerea lui, este un atacant care ne va ajuta mult”, a declarat managerul general al clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu, pentru liga2.ro.
Ciprian Tănasă a mai evoluat la Vâlcea în trecut, venind sub formă de împrumut de la FC Argeş. Experimentatul atacant a mai evoluat în decursul carierei la FC Argeş, FC Universitatea Craiova, Poli Iaşi, Rapid, dar şi în străinătate la Metalurg Donetsk, Alki Larnaca şi Sheriff Tiraspol. În acest sezon a jucat 12 meciuri pentru Mioveni, marcând trei goluri.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version