16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Suspendare record pentru Cosmin Olăroiu

Fotbal – Suspendare record pentru Cosmin Olăroiu

Antrenorul român al echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olăroiu (44 de ani), a fost suspendat de federaţie pentru 6 luni şi amendat cu 100.000 de dirhami, adică aproximativ 20.000 de dolari, a notat presa din Emiratele Arabe Unite, citată de Digi Sport.

Al-jazirahonline.com scrie că după această decizie, Cosmin Olăroiu nu va mai putea sta pe bancă la meciurile formaţiei sale şi va fi interzis chiar şi la vestiare în pauzele partidelor. Federaţia din Emirate a luat această hotărâre deoarece „Oli” ar fi semnat înţelegerea cu Al-Ahli în momentul în care ar fi fost încă sub contract cu fosta echipă, Al-Ain.
Cosmin Olăroiu va face apel la această sancţiune, însă presa arabă nu exclude o plecare a românului dacă pedeapsa nu îi va fi redusă. „Aştept să văd care va fi decizia finală”, s-a rezumat să declare Olăroiu pentru sursa citată.
Cosmin Olăroiu, care este remunerat cu 4 milioane de euro la Al-Ahli Dubai, le-a mai pregătit în carieră pe FC Naţional, Steaua, Poli Timişoara, Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Sadd (Qatar) şi Al-Ain (Emiratele Arabe Unite). Al-Ahli este lider în Emirate, cu un punct în faţa lui Al Shabab, însă a înregistrat, în etapa a 10-a, prima înfrângere din acest sezon. Trupa lui Oli a fost învinsă cu 2-1 de Al Wasl.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS