20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU a împărţit cadouri la azil

CSU a împărţit cadouri la azil

\n

Managerul Pavel Badea, directorul executiv Felix Grigore, directorul sportiv Ion Geolgău şi alţi membri ai staff-ului CS Universitatea Craiova, însoţiţi de jucătorii Ionuţ Stancu, Dragoş Dragalina, Cristi Ganea, Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, au vizitat ieri căminul de bătrâni cu ocazia Sfântului Nicolae, au împărţit cadouri şi alte mici suveniruri cu echipa şi au socializat cu vârstnicii.
Întâlnirea a fost emoţionantă de ambele părţi, mulţi dintre bătrâni şi-au amintit de vremurile petrecute pe stadionul „Central“ la meciurile din perioada lui Geolgău şi compania şi le-au urat lui Pleşan şi colegilor săi să readucă bucuria în rândul suporterilor craioveni. La rândul lor, jucătorii de la CS Universitatea Craiova au promis că vor face tot ce le stă în putere să revină în Liga I.
„Mă bucur mult că Universitatea Craiova s-a gândit şi a realizat această acţiune. Pentru mine este emoţionant să particip la asemenea evenimente şi o să particip la cât mai multe de acest gen. Mă bucur că am reuşit să le înseninăm ziua acestor oameni. Ne-au urat să facem o echipă frumoasă, iar eu zic că suntem o echipă frumoasă şi o să ajungem, cu siguranţă, în Liga I, pentru că muncim pentru asta. A fost emoţionant pentru că mă gândesc la bunicii mei, la familia mea… Eu şi familia mea mai facem astfel de gesturi, pentru că dacă pe mine m-a ajutat Dumnezeu, de ce să nu ajut şi eu pe cineva dacă pot?! Am ajutat şi echipa de fotbal de la Moldova Nouă, dar foarte puţin, pentru că este mai important să ajuţi nişte oameni decât să te duci în planul celălalt, al fotbalului. S-a citit pe feţele lor bucuria şi ne-au urat numai de bine“, a spus Mihăiţă Pleşan.

Ferfelea: Costin o să fie golgheterul seriei

Cei doi jucători achiziţionaţi de CSU de la Sportul, Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, au fost mişcaţi de modul cum au fost primiţi de bătrânii de la azil. Legat de fotbal, ambii se bucură de realizările echipei de până acum şi speră ca la sfârştul părţii a doua a campionatului să se bucure de promovarea în Liga I, Ferfelea fiind convins totodată că prietenul său va fi şi golgheterul seriei a doua.
„Cred că am reuşit, printr-o mică atenţie, să facem sărbătorile un pic mai frumoase acestor oameni. Din păcate, cu toţii vom ajunge aşa şi la bătrâneţe e nevoie să primeşti mici atenţii. Avem o echipă frumoasă, suntem în plină construcţie şi rezultatele au fost de partea noastră, am terminat pe locul I, cu şanse mari la promovare, adică exact ce ne-am dorit. Suntem în obiectiv şi acum, probabil clubul va mai achiziţiona ceva jucători buni. Ne-a lipsit, într-adevăr, Ferfelea, dar de la primăvară o să-l avem şi pe el. Moş Nicolae a venit la copiii noştri, la noi nu, dar o să vină în schimb Moş Crăciun. Am ghetele pregătire, sunt curate, spălate după noroiul de la Reşiţa, şi aştept acum cadourile“, a spus Costin Curelea, completat de Viorel Ferfelea: „Ne bucurăm că oficialii clubului nostru au reuşit să facă un mic efort pentru aceşti oameni pentru că, aşa cum a spus şi Costin, cel mai mic lucru pentru ei înseamnă foarte mult. Ar trebui ca orice om să facă acest gest, cel puţin acum, în perioada Sărbătorilor, dacă nu se poate tot timpul. Ne dorim să facem o echipă frumoasă, ne dorim ca lumea să vină la stadion, ca tot oraşul să ne susţină şi să le aducem o bucurie pe această linie sportivă. Eu sunt convins că el (Curelea – n.r.) o să fie golgheterul seriei. Sută la sută va fi. Nu trebuie neapărat să fiu eu cu pasa decisivă, important este să promovăm şi să fim fericiţi cu toţii. Ghetuţele mele sunt aproape noi, că am jucat mai puţin… Sunt curate, dar la mine sigur o să fie Moşul mai zgârcit, pentru că n-am prea jucat“.
La rândul său, managerul Pavel Badea s-a declarat surprins de faptul că bătrâneii au recunoscut o parte dintre jucători şi cunoşteau proiectul CSU: „Sunt surprins plăcut că mulţi dintre bătrâni ştiau de echipa noastră, cunoşteau jucătorii şi proiectul nostru şi ne-au urat mult succes, spunându-ne că sunt alături de noi şi că îşi doresc să vadă fotbalul craiovean pe primul loc. Ne-au spus că trebuie să facem o echipă frumoasă pentru Craiova şi noi o s-o facem astfel încât să îndeplinească cerinţele a cât mai mulţi dintre locuitorii acestui oraş. Este important că am putut fi aici şi că bătrânii şi jucătorii noştri au socializat“.
CS Universitatea Craiova va susţine sâmbătă, de la ora 13.00, în deplasare, un joc amical cu FC Clinceni, ocupanta locului trei în Liga a II-a, seria 1. După acest test, elevii lui Ovidiu Stângă vor intra în vacanţă până pe 15 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS