21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNouă medalii mondiale pentru karateka de la Washi Craiova

Nouă medalii mondiale pentru karateka de la Washi Craiova

\n

Karateka de la CS Washi Craiova încheie anul competiţional în forţă. Sportivii pregătiţi de Daniel Antici şi Simona Cojocariu au revenit cu nouă medalii de la două competiţii internaţionale de anvergură, desfăşurate în acelaşi timp, dar în ţări diferite.
La Campionatul Mondial de karate tradiţional Fudokan Shotokan de la Walcz (Polonia) au participat doi sportivi craioveni, Maria Antici şi Andrei Wojcicki, la categoria cadeţi. Cei doi au câştigat două medalii, una de aur la en-bu mixt, iar Maria a urcat pe podium şi la kata individual, unde a obţinut medalie de argint.
În capitala Cehiei, Praga, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de karate Fudokan, iar sportivii de la Washi Craiova au urcat de şapte ori pe podium. Nu mai puţin de cinci medalii au fost de aur, cucerite de Andra Ştefanovici (kogo kumite individual) – categoria de vârstă copii 1, Alexandra Ţecu (kogo kumite echipe feminin) – copii 1, echipa de en-bu mixt copii 2, alcătuită din Irina Tudorin şi Răzvan Gigea, echipa masculină de kata copii 3, formată din David Dumitraşcu, Mario Rădulea şi Mihnea Trifănescu, dar şi echipa de en-bu masculin, copii 3, compusă din David Dumitraşcu şi Mario Rădulea. Craiovenii au mai luat o medalie de argint, prin Alexandra Ţecu, la kumite individual, copii 1, şi o medalie de bronz, prin Andra Ştefanovici, la kata individual feminin, copii. Alexandra Ţecu a fost aproape de podium şi la kata individual, încheind competiţia pe locul patru. Aceste rezultate notabile îi fac pe micuţii karateka de la CS Washi Craiova să spere că Moş Nicolae şi Moş Crăciun le vor aduce multe cadouri, deoarece pe lângă efortul pe care îl depun la antrenamente, obţin medalii pe bandă rulantă şi pe deasupra mai învaţă şi bine la şcoală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS