5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoş Nicolae i-a adus-o lui Carmen Amariei pe Joldeş

Moş Nicolae i-a adus-o lui Carmen Amariei pe Joldeş

http://www.youtube.com/watch?v=z1VI9q7ymfQ

Roxana Joldeş este prima handbalistă care a semnat cu SCM Craiova în pauza competiţională. „A venit Moş Nicolae cu un dar plăcut, de care aveam nevoie“, a spus antrenoarea Carmen Amariei despre transferul jucătoarei în vârstă de 24 de ani care evoluează pe postul de inter.

Echipa feminină de handbal SCM Craiova are o jucătoare nouă începând de ieri. Este vorba despre Roxana Joldeş, handbalistă în vârstă de 24 de ani, care evoluează pe postul de inter stânga şi vine în Bănie de la HCM Roman. Sportiva originară din Bistriţa a efectuat ieri după-amiază primul antrenament alături de noile sale colege. Consideră că transferul la Craiova reprezintă un pas în faţă pentru cariera ei: „Cred că am ales foarte bine pentru cariera mea, pentru viitorul meu în handbal. Sper din tot sufletul să muncim foarte bine să ne înţelegem, să fim colege, atât în afară, cât şi în teren şi să ajungem la rezultatele pe care ni le dorim“. Roxana vrea să pună umărul la realizarea obiectivului echipei oltene, calificarea în play-off, adică clasarea în primele şase echipe la finalul returului: „Am venit la Craiova să ajut şi doresc din tot sufletul să pun umărul la îndeplinirea obiectivului. În plus, am înţeles că aici este un public extraordinar. Sper din tot sufletul să mă primească bine, iar eu să le demonstrez că voi lupta trup şi suflet pentru SCM Craiova“. Înainte să ajungă la Craiova de la HCM Roman, Roxana Joldeş a mai trecut pe la „U“ Jolidon Cluj şi Terom Iaşi. La echipa moldoveană a fost colegă chiar cu actuala sa antrenoare, Carmen Amariei. Acest lucru a contat mult acum, când şi-a pus semnătura pe contractul oferit de SCM Craiova. „Spre bucuria mea, am fost colegă cu Carmen la Iaşi şi am reuşit să ne cunoaştem destul de bine. Mă bucur că ea este antrenoarea mea!“, a spus noul inter al oltencelor.

Mai vor jucătoare

Pentru antrenoarea Carmen Amariei, transferul Roxanei Joldeş a fost ca un cadou primit, cu o zi mai devreme, de la Moş Nicolae. „A venit Moş Nicolae cu un dar destul de plăcut, într-un moment în care noi am avut nevoie de acest cadou care se numeşte Roxana Joldeş. Vine de la HCM Roman şi mă bucur că a acceptat oferta noastră. Este o jucătoare tânără, talentată, a cochetat şi cu echipa naţională de tineret. Are un potenţial extraordinar şi cred că ne poate ajuta mult din ianuarie, de când se va relua campionatul“, a spus antrenoarea echipei SCM.
Mergând pe aceeaşi linie, Carmen aşteaptă un cadou similar de la Moş Crăciun, fie că va fi adus din România sau din străinătate: „Suntem în permanenţă în contact cu anumite jucătoare, se observă că lotul mai are nevoie de anumite îmbunătăţiri. Suntem în discuţii cu alte câteva jucătoare şi sper să ne dea un răspuns pozitiv dacă nu până la sfârşitul acestui an, măcar în luna ianuarie. Dorim să facem performanţă şi pe această cale mulţumesc tuturor celor care ne susţin şi care se implică în acest proiect. Încercăm puţin câte puţin să creăm o echipă valoroasă“.
Noua achiziţie va debuta pentru SCM Craiova chiar luna aceasta, pentru că echipa olteană va participa înainte de Crăciun la un turneu amical la Cluj-Napoca, alături de alte cinci echipe. Primul meci oficial pentru jucătoarele lui Amariei va fi pe 4 ianuarie 2014, în deplasare, cu liderul campionatului, HCM Baia Mare.

Tricolorele au învins Angola

Naţionala României şi-a încheiat campania de pregătire a Campionatului Mondial cu o victorie, 28-18, obţinută miercuri seară, la Timişoara, în faţa Angolei. Selecţionerul Gheorghe Tadici a dorit să vadă la lucru jucătoarele care au evoluat mai puţin în meciurile de pregătire. Dintre cele două jucătoare de la SCM Craiova de la lot, Nicoleta Dincă a jucat şi a marcat un gol, portarul Mirela Nichita fiind accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS