12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU se pregăteşte, FCU a intrat în vacanţă

CSU se pregăteşte, FCU a intrat în vacanţă

Chiar dacă FRF a decis să întrerupă desfăşurarea competiţiei Ligii a II-a, staff-ul tehnic al liderului seriei secunde, CS Universitatea Craiova, a decis ca antrenamentele să continue şi în această săptămână, Gabriel Velcovici şi compania având programată câte o şedinţă pe zi, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv „Ion Oblemenco“. Intensitatea pregătirii nu mai este însă la fel de mare, cel puţin aşa s-a întâmplat la „lecţia“ de ieri, când durata a fost mai mică şi Ovidiu Stângă s-a bazat mai mult pe elementele tehnico-tactice. „Băieţii nu s-au supărat, sunt profesionişti şi ştiu că este benefic pentru echipă să mai rămânem puţin conectaţi la efortul de grup. Vacanţa va veni, cred eu, săptămâna viitoare, până atunci mai facem nişte jocuri între noi, nişte antrenamente de intensitate mai mică. Am înţeles că s-ar relua campionatul pe 1 martie, nu s-au hotărât cei de la FRF. Zilele astea voi definitiva şi eu programul de pregătire pentru partea a doua a sezonului, dar trebuie să recunosc că nu mi-e uşor să creionez, pentru că nu este sigură data de începere a campionatului. O să mă ghidez după 1 martie, ceea ce înseamnă că pregătirea ne-o vom relua pe 15-20 ianuarie“, a spus Ovidiu Stângă, pentru GdS.
La şedinţa de pregătire de ieri a absentat Costin Curelea, care a suferit o entorsă la glezna dreaptă în partida de sâmbătă, de la Reşiţa, în timp ce Viorel Ferfelea a evitat frigul, transpirând în sala de forţă. Separat de restul echipei s-au pregătit Mihăiţă Pleşan şi Ionuţ Stancu, ambii cu accidentări mai vechi, cei doi fotbalişti urmând un program de recuperare.
Spre deosebire de cei de la CSU, jucătorii de la FC Universitatea Craiova au intrat în vacanţă imediat după ultimul fluier al meciului cu Minerul Motru, început sâmbătă seară şi terminat duminică la prânz. „Noi suntem în vacanţă deja. O să ne mai vedem zielele astea o dată, probabil o să facem şi un banchet, dar pregătirea a luat sfârşit. A fost o perioadă dificilă pentru toţi şi abia aşteptam vacanţa, nu avea rost să o amânăm. Nu am stabilit deocamdată planul de bătaie pentru partea a doua a campionatului, dar cred că reunirea echipei va avea loc în jurul datei de 15 ianuarie“, a declarat antrenorul secund al formaţiei FC Universitatea Craiova, Dragoş Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS