8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEtapă nefastă pentru oltenii din C

Etapă nefastă pentru oltenii din C

Speranţele au fost mari pentru formaţiile din Oltenia în privinţa jocurilor din etapa a 15-a din Liga a III-a, seria 3, dar realizările au fost mici.
Vineri, la Bucureşti, ACS Viitorul Municipal Craiova a scăpat un punct preţios în minutul 90+2, când Angelo Anghelini a marcat pentru Metaloglobus cu un şut de la 11 metri, după un meci echilibrat, în care oltenii au nimerit de două ori bara prin Lucian Scarlat (’26, ’74).
„A fost un joc frumos, pe contre, deschis, peste nivelul Ligii a III-a, dar, din păcate, n-am fost concentraţi pe final şi am primit gol. Nu meritam să pierdem acest joc, echitabil ar fi fost să se termine 0-0. Portarul Grecu a făcut o partidă foarte bună, de asemenea, trebuie să-i remarc şi pe Răduţ, şi Ciocioană, care s-au zbătut mult. Vom analiza în zilele care urmează ce s-a făcut bine şi ce nu până acum şi vom încerca să îmbunătăţim lotul pentru restul etapelor rămase de disputat“, a declarat directorul sportiv al ACS Viitorul Municipal Craiova, Ion Mihai, pentru GdS.
Antrenorul craovenilor, Nicu Năstăsie, a utilizat următorii jucători: Grecu – Ciocioană, Chiriţă, Dreşcă, Epure (’46, Flori) – Ştoiu (’65, D. Stancu), Jianu, Buşică (’39, Gârbiţă; ’80, Ed. Dina), L. Scarlat – C. Scarlat, Răduţ.

Podariul, doar egal
cu Vişina

În derbiul oltenesc al rundei disputat sâmbătă, CS Podari a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu CS Vişina Nouă. Gazdele au deschis scorul prin Preda (’11), care a şutat la vinclu de la 15 metri după o combinaţie cu Sergiu Popescu şi Renato Bălan. Reprezentanta Oltului a replicat în minutul 44 prin Adrian Cincă, acesta şutând de la 18 metri.
Antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, a folosit următorul unsprezece: Purcea – Orban, Ignat, Geacă, Slavu – Sg. Popescu, Crângoiu, Ţenovici, Neacşa – R. Bălan, Preda. Pe parcurs au mai intrat: Turieanu – Afrem, Al. Stoica, Cruşoveanu.
„Am ratat victoria. Am întâlnit o echipă care nu ne-a pus prea mari probleme, un şut l-au avut pe poartă şi ăla a fost gol. Noi, la 1-0, am avut o bară prin Preda, şi am dominat tot meciul, dar ce mai contează dacă la final a fost 1-1. E bine că s-a întrerupt campionatul, ca să putem să mai reglăm şi noi jocul. Ne vom mai întâlni cu toţii săptămâna viitoare, abia apoi vom intra în vacanţă. Ne vom relua pregătirile în jur de 15 ianuarie“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

FC Balş, surpriza plăcută
a campionatului

A doua reprezentantă a judeţului Olt, FC Balş, a încheiat şi ea anul 2013 cu un eşec, scor 2-4, în deplasare, cu CS Tunari, dar trupa lui Victor Naicu se „consolează“ cu locul doi din clasament. Golurile Tunariului au fost marcate de Cristian Panait (’6, ’14), Marius Dumitru (’13) şi Ştefan Radu (’66), reuşitele oltenilor fiind semnate de Florinel Stancu (’29) şi Ionuţ Alin Florica (’82).
„Sunt puţin supărat pe băieţi, pentru că ştiau că nu pot pierde locul doi din clasament şi au intrat deja în vacanţă. A fost o săptămână agitată, au fost nişte probleme la echipă, iar la meciul ăsta am avut doar doi jucători de rezervă. E bine că ne-am autodepăşit şi ocupăm locul secund în clasament şi suntem surpriza plăcută a campionatului. Putem spune că ne-am atins deja obiectivul ţinând cont că noi trebuia să evităm retrogradarea. Sperăm ca în retur să continuăm parcursul bun şi la sfârşit, după play-off, să terminăm cât mai sus în clasament“, a declarat antrenorul bălşenilor, craioveanul Victor Naicu, pentru GdS.
Pentru FC Balş au evoluat următorii jucători: Dragu – Onofrei, Sandu, Preda, Sârbu – Trăistaru, Relea, Boerică, Fl. Stancu – Niculescu, Florica. Au mai intrat: M. Niţă, Necşulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS