12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova, lider incontestabil

CSU Craiova, lider incontestabil

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în partida disputată sâmbătă, în Banat, în faţa echipei Metalul Reşiţa, contând pentru etapa a 14-a din Liga a II-a, seria 2. Oltenii au deschis scorul prin Costin Curelea (’2), atacantul lui Ovidiu Stângă punctând cu un şut de la şase metri, după o respingere greşită a lui Vătăjelu. Cea de-a doua reuşită a fost semnată de Albert Voinea, acesta marcând după o pasă excelentă, pe „culoar“, a lui Viorel Ferfelea (’81).
Metalul: Pascal – Tomozei, Potopea, Apostol, Vătăjelu – Oară (’56, Stoica), Vaştag, Breşneni, Liuba (’67, Szabo) – Enciu, Făgărăşanu (’76, Staicu). Antrenor: Marian Pănă.
CS Universitatea: Brac – Velcovici, Izvoranu, Pătraşcu, Ljubincovic – Gorovei (’84, Bardu), Precup (’69, Ferfelea), Cr. Ganea, Ad. Ionescu, Sin – Curelea (’71, Voinea). Antrenor: Ovidiu Stângă.
Cartonaşe galbene: Penciu, Potopea / Ionescu, Brac, Ganea.
Au arbitrat: Andrei Florin Chivulete – Stelian Slabu, Andrei Constantinescu.

„Am obţinut o victorie meritată“

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, s-a declarat mulţumit de victoria obţinută şi se bucură că a încheiat prima parte a campionatului pe prima poziţie în clasamentul Ligii a II-a, seria a 2-a.
„A fost un joc dificil şi o victorie meritată, obţinută în faţa unei echipe puternice, pe un teren foarte greu. Sunt mulţumit de modul cum au luptat băieţii, pentru că a fost mai mult un joc de luptă, elementele tehnic-tactice neputând fi valorificate pe un teren cum a fost cel de la Reşiţa. Am marcat destul de repede şi asta a contat foarte mult în economia jocului. Mă bucur că a marcat din nou Curelea şi mă bucur şi pentru Albert Voinea. Trebuie să apreciez şi evoluţia lui Viorel Ferfelea, care pe fază ofensivă a făcut o partidă excelentă. Defensiv, el nu a stat prea bine, pentru că terenul a fost greu, iar el vine după o accidentare care l-a ţinut destul timp departe de gazon. Era foarte important să terminăm pe primul loc prima parte a campionatului. Luni (astăzi – n.r.) vom mai face un antrenament, apoi vom lua masa împreună şi intrăm în vacanţă. Între timp, voi stabili şi eu programul individual de pregătire pentru vacanţă, pentru că nu am avut timp să o fac până acum“, a declarat Ovidiu Stângă, pentru GdS.
La conferinţa de presă de după joc, Ovidiu Stângă a făcut şi un scurt bilanţ, declarându-se mulţumit de rezultatele obţinute de CSU sub comanda sa. „Sunt rezultate peste aşteptări, dacă cineva îmi zicea atunci când am preluat echipa că vom avea aceste rezultate care să ne aducă pe primul loc nu-l credeam. Dar cu ajutorul băieţilor, a modului cum au arătat meci de meci, ţinând cont de accidentări, de problemele care au existat în această echipă de-a lungul acestei perioade, eu cred că am avut rezultate fantastice. Este îmbucurător faptul că am terminat pe primul loc, că am încheiat cu o victorie, urmează o perioadă de vacanţă, în care, cu siguranţă, ne vom întări. Vom avea o altă faţă în 2014“, a spus Stângă, conform csuc.ro.

Velcovici: Cu siguranţă vom promova

După victoria de la Reşiţa, căpitanul CSU Craiova, Gabriel Velcovici, este convins de promovare, fiind pe aceeaşi „undă“ cu fundaşul Florin Pătraşcu.
„Am jucat pe un teren aproape impracticabil, aşa că a trebuit să ne întrebuinţăm serios. Este important că am învins una dintre echipele care se luptă pentru play-off. Cu siguranţă vom promova“, a spus Velcovici.
„A fost un meci greu, pe care ne-am dorit din tot sufletul să-l câştigăm, căci Reşiţa mai mult ca sigur va fi în play-off şi din această cauză aceste trei puncte erau foarte importante. Le-am câştigat pe un teren nu greu, ci foarte greu. Suntem bucuroşi că am terminat pe primul loc prima parte a sezonului“, a spus Florin Pătraşcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS