6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Stângă: Trebuie să câştigăm la Reşiţa

Fotbal – Stângă: Trebuie să câştigăm la Reşiţa

CS Universitatea Craiova a susţinut astăzi, la Sala Polivalentă, o conferinţă de presă, în cadrul căreia antrenorul Ovidiu Stângă şi mijlocaşul Gabriel Velcovici au prefaţat partida de sâmbătă, de la ora 11.00, din deplasare, cu Metalul Reşiţa, contând pentru etapa a 13-a din Liga a II-a, seria 2.

„Este o deplasare în care trebuie să câştigăm şi nu o spun de dragul de-a o spune, pentru că trebuie să intrăm în anul calendaristic pe o poziţie care trebuie să ne onoreze. În cazul unui eventual eşec putem să cădem pe un loc care nu ne convine. Sper să luăm cele trei puncte puse în joc. Pleşan nu va face deplasarea, în schimb pot să reintre Ferfelea şi Sin. Uşor-uşor jucătorii accidentaţi ori cu probleme medicale revin. Sper să se ridice la nivelul jocului, având în vedere că vin după o perioadă de recuperare grea, spun asta ţinând cont de condiţiile meteo“, a spus Ovidiu Stângă.
„O să ne aştepte o deplasare grea la Reşiţa, având în vedere şi rezultatul din tur. O să mergem acolo să facem un joc cât mai bun pentru a rămâne pe primul loc. Ştim foarte bine că în play-off nu stăm chiar aşa de bine, aşa că avem o motivaţie în plus, pentru că meciurile cu echipele din play-off ne interesează cel mai mult. Va trebui să avem mare grijă, pentru că echipa din Reşiţa este una imprevizibilă, când te aştepţi mai puţin atunci poate crea surprize. Sperăm să câştigăm acest meci şi să ne facem viaţa cât mai uşoară“, a punctat Gabriel Velcovici.
Prezent la întâlnirea cu mass-media, directorul executiv al CSU, Felix Grigore, a clarificat ultimele informaţii apărute în presă privitoare la echipa Craiovei, punctând că în urma contractului semnat cu municipalitatea pentru stadionul „Ion Oblemenco“ nu vor fi probleme în privinţa folosirea arenei: „Noi ne-am antrenat foarte bine pentru jocul care urmează. Avem un contract legal încheiat cu proprietarul acestui stadion şi vom respecta acest contract, fără doar şi poate. Dacă stadionul se va demola în vederea construirii altuia mai modern, cel mai probabil vom juca pe Extensiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS