5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep a renunţat la antrenor

Simona Halep a renunţat la antrenor

Simona Halep a anunţat vineri că renunţă la colaborarea cu antrenorul Adrian Marcu, explicând că vrea să se antrenze singură de acum încolo.
Decizia sportivei de 23 de ani vine la o lună de la încetarea colaborării și cu celălalt antrenor, Andrei Mlendea.
„Domnul Marcu nu mă supără cu nimic. A fost o colaborare bună cu dânsul. Eu am luat tot ce a fost mai bun de acolo şi voi încerca să pun în aplicare de acum încolo, singură. Vreau să lucrez fără antrenor pentru o perioadă aşa cum am făcut şi la debutul sezonului trecut. Voi vedea pe viitor, dar acum vreau să mă antrenez singură“, a spus Halep, conform prosport.ro. Românca, numărul 11 mondial, a mai dezvăluit că speră ca în sezonul care urmează să cucerească un turneu din seria Premier. „Nu mă așteptam la începutul anului trecut să am o asemenea evoluţie, mai ales că am avut ceva probleme medicale. Apoi am crescut în joc şi am urcat în clasament. Visul meu a fost să ajung în Top 20, dar am prins chiar locul 11. Mă bucură asta şi sper ca în sezonul care urmează să joc la fel de bine pentru că am multe puncte de apărat.
Mi-ar plăcea să câştig la Roma, este un turneu special pentru mine. Visez ca într-o zi să câştig Roland Garros, dar mai am mult de muncă până la o asemenea performanţă“, a mai precizat sportiva conform sursei citate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS