9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii câştigă şi obosiţi

Pandurii câştigă şi obosiţi

Pandurii Târgu Jiu a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Viitorul Constanţa, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I, disputat la Chiajna. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Nicoară, în minutul 65, cu un şut la colţul lung de la 12 metri lateral stânga, după ce a fost lansat în adâncime de Distefano.
Viitorul: Balauru – Mitrea, Bejan, Larie (’34, Puţanu), Toşca – Gavra, Cârstocea (’78, Lazăr), Băluţă, Benzar – Axente, Emerson (’65, Nikolov). Antrenor: Bogdan Vintilă.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Rada, Elton, Momcilovic – Anton, Breeveld – Nicoară (’84, Buleică), Eric (’78, Adrovic), Ciucur – Dos Santos (’45+2, Distefano). Antrenor: Cristgi Pustai.
Cartonaşe galbene: Bejan, Băluţă / Mingote, Adrovic, Breeveld.
Au arbitrat: Alexandru Tudor – Sebastian Gheorghe, Daniel Hulubei; Valentin Iugulescu.
„A fost un meci extrem de greu, am reuşit pe fondul unui joc slab să luăm cele trei puncte. Ne apropiem de obiectivul pe care ni l-am propus pentru această iarnă. Am început cu doi mijlocaşi centrali noi. Rada şi Elton au jucat pentru prima dată în centru și am încercat să aducem viteză în benzi, cu Ciucur și Nicoară. Ultimul a și marcat, îl mai iertăm un pic, dar evoluţia fost destul de slabă. Am fost nevoit să fac schimbare pentru accidentarea lui Dos Santos. Mai aveam un singur vârf pe care l-am introdus în teren şi nu ne simţim deloc bine. Jucătorii au avut o stare de oboseală, chiar şi starea terenului a fost destul de proastă. Puteam să pierdem partida de azi“, a spus Cristi Pustai (foto), la Digi Sport.

În Cupă, cu Dinamo

Ieri, la Casa Fotbalului din Bucureşti a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, fază care se va disputa pe 3, 4 şi 5 decembrie, în funcţie de televizări. Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va întâlni în această fază a competiţiei pe Dinamo, la Bucureşti, în celelalte trei meciuri confruntându-se următoarele echipe: Steaua Bucureşti – Oţelul Galaţi, Viitorul Constanţa – Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti – SC Vaslui.
Pandurii – Dinamo s-au întâlnit şi în ediţia trecută a Cupei României, dar în optimile de finală, „câinii“ impunându-se la Târgu Jiu cu 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS