20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNicolo Napoli: Sunt mulţumit şi cu un punct

Nicolo Napoli: Sunt mulţumit şi cu un punct

FC Universitatea Craiova a remizat vineri seară la Arad, cu UTA, scor 1-1 (Apostu ’45 / Baird ’74), într-un meci din cadrul etapei a 9-a din Liga a II-a, seria 2, în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 43, când ivorianul Acka a văzut „roşu“ direct. Deşi a pierdut prima poziţie din clasament, antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi şi de rezultatul final, admiţând că alb-albaştrii puteau obţine victoria cu puţină şansă.
„Se putea mai mult dacă nu se întâmpla ca Acka să fie eliminat după o minge pierdută de Bălan în atac. Până atunci jucasem bine, ne-am creat şi două-trei ocazii de gol, dar, din păcate, nu am marcat. În repriza a doua a fost puţin dificil cu un om în minus. Sunt mulţumit de băieţi, au jucat bine şi după pauză şi am meritat egalul, ba chiar am mai avut ceva şanse de a câştiga meciul. Dar, sunt mulţumit şi cu un punct“, a spus italianul, care a fost mulţumit de arbitrajul din această seară. „Campionatul e echilibrat, locurile din clasament sunt relative încă. UTA venea după două victorii consecutive, după două jocuri bune, şi cred că un egal împotriva noastră e tot un rezultat bun“, a mai spus Napoli, nedorind să comenteze înjuriile venite dinspre galeria craioveană la adresa patronului Adrian Mititelu, care nu a făcut deplasarea la Arad: „La Craiova, treaba mea este să fac echipa să joace şi să câştige fiecare meci, dacă se poate“.

Trică, dezamăgit de joc

De partea cealaltă, tehnicianul „Bătrânei Doamne“, craioveanul Eugen Trică, a declarat pentru sportarad.ro că jocul nu l-a mulţumit şi că în condiţiile date trebuie să aprecieze că punctul obţinut este binevenit. „Nu am dorit să discut prea multe în seara aceasta, fiindcă sunt foarte dezamăgit de jocul echipei. În schimb, sunt mulţumit de rezultat. Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum, care şi în zece oameni ne-a pasat şi ne-a dominat, dar nu am înţeles şi nu o să înţeleg niciodată ceva: s-a văzut o frică la jucătorii mei de cum a început partida. Această stare a ţinut aproape tot meciul. Un fotbalist poate greşi o pasă, o preluare, un şut, dar frica nu-şi are locul la o echipă ce-şi doreşte ceva. Le-am şi spus în vestiar după meci că dacă se mai întâmplă asta schimb placa“, a afirmat tehnicianul echipei UTA.
„Sunt foarte supărat şi pentru faptul că au pierdut acum, când am adus 4.000 de oameni la stadion, cărora nu pot decât să le mulţumesc pentru susţinere. Trebuia să demonstrăm că aceste două victorii nu au fost întâmplătoare, dar s-a jucat modest. Aveam toate condiţiile pentru victorie, un om în plus o repriză, 1-0 la pauză, dar nu ştiu de ce ne-a fost frică să facem ce trebuia. Am avut două-trei ocazii de 2-0, chiar le-am şi spus jucătorilor la pauză că mai trebuie să marcăm, deoarece Craiova e periculoasă chiar şi în zece oameni. Mă doare să spun lucrul acesta, dar rezultatul e bun, cu toate că am avut superioritate“, a punctat Eugen Trică. În partida viitoare, programată miercuri, de la ora 14.00, FC Universitatea Craiova va evolua în Banat, contra Metalului Reşiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS