11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Marica a marcat primul său gol pentru Getafe

Fotbal – Marica a marcat primul său gol pentru Getafe

Atacantul echipei Getafe, Ciprian Marica, a declarat pentru postul de radio Onda Cero, după ce a înscris un gol în meciul cu Villarreal, scor 2-0, că încă nu este a cel mai bun nivel din punct de vedere fizic, dar treptat va reveni în formă, informează Mediafax. „Am înscris rapid, a fost o greşeală a portarului, dar de care am profitat. După o pauză de aproximativ trei luni, încet încet voi juca. Fizic nu sunt la cel mai bun nivel, dar treptat voi reveni în formă”, a spus Marica.

Ciprian Marica a acordat postului Onda Cero un scurt interviu în limba spaniolă, el vorbind despre meciul cu Villarreal, despre situaţia sa, dar şi despre faptul că îl apreciază pe fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu, care a jucat la Getafe în perioada 2002-2006.
Marica a precizat că încă nu vorbeşte foarte bine în spaniolă, dar ia lecţii: „Am început să iau lecţii de spaniolă. Sper că într-o lună-două voi vorbi mai bine”.
Atacantul Ciprian Marica, achiziţionat de Getafe în septembrie, a înscris primul său gol pentru echipa spaniolă, ieri seară, în meciul din deplasare cu Villarreal, câştigat cu scorul de 2-0, în etapa a XI-a a campionatului Spaniei. Marica a marcat în minutul 6, cealaltă reuşită aparţinându-i lui Sarabia ’90+2.
Românul a jucat până în minutul 69, când a fost înlocuit cu Lafita.
În minutul 39, de la gazde a fost eliminat Iniguez, pentru un fault la Marica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS