15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSelecţionata Doljului, cu gândul la semifinale

Selecţionata Doljului, cu gândul la semifinale

Reprezentativa Doljului a reuşit să se impună ieri, scor 4-2, în faţa selecţionatei Argeşului, într-un joc disputat pe „sinteticul“ de la Bradu contând pentru grupa a treia a Cupei Regiunilor. Gazdele au condus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Ciprian Andrei Alecu (‘28) şi Alexandru Andrei (‘35), dar doljenii au restabilit egalitatea până la pauză, marcând prin Răzvan Răducanu (‘40-penalti) şi Daniel Dumbra (‘45). Golurile victoriei oltenilor au fost semnate de Marius Coca (‘65) şi Ion Creţu (‘80).
Antrenorul selecţionatei Doljului, Dorel Toma, a început partida cu următorul unsprezece: Tătaru – Cârstea, Luncan, E. Alecu, Tomiţă – Dumbra, Hrelea, Drăguşin, I. Creţu – Răducanu, Coca. Au mai intrat: Birăescu – Dragomir.
„A fost un meci greu şi o victorie muncită, pentru că nici unul dintre jucătorii noştri nu mai jucaseră un meci oficial pe un teren sintetic de dimensiuni normale. Ne bucurăm că am câştigat şi acum suntem obligaţi să pregătim foarte bine jocul cu Braşovul, care va avea loc miercuri, pentru că avem şanse mari să ne calificăm în semifinale. Îi felicit pe băieţi pentru modul cum au evoluat astăzi“, a declarat antrenorul Dorel Toma, pentru GdS.
Următoarea partidă, decisivă în privinţa calificării în faza semifinală, va avea loc miercuri, de la ora 15.00, la Calafat, adversara Doljului fiind selecţionata Braşovului, care în jocul tur s-a impus cu 2-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS