7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNăstăsie pune presiune pe atacanţi

Năstăsie pune presiune pe atacanţi

ACS Viitorul Municipal Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 15.00, la Işalniţa, pe CS Baloteşti, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a din Liga a III-a, seria 3. Antrenorul grupării din Bănie, Nicu Năstăsie, ştie că elevii săi nu vor avea o misiune uşoară, dar este de părere că, dacă vor reuşi să fie mai eficienţi în faza ofensivă şi să marcheze măcar jumătate din ocaziile create, nu se mai pune problema echipei învingătoare.
„Nu va fi uşor, pentru că acum ştim cu toţii care este nivelul echipelor din seria noastră şi totul depinde de forma de moment. În mod normal nu ar trebui să avem probleme cu ei, chiar dacă sunt pe locul doi. Doar dacă reuşim să concretizăm măcar jumătate din ocaziile pe care ni le vom crea şi totul va fi bine. Noi la fiecare meci ratăm nouă-zece faze de gol şi se întâmplă să nu marcăm nici măcar o dată, cum a fost în etapa trecută, la Clinceni, când am şi pierdut. Cred că am jucat cu cea mai slabă echipă din serie şi totuşi am venit cu mâna goală acasă, pentru că nu am fost în stare să dăm gol. Sper ca la acest meci să fie altceva. De arbitraj nu mi-e frică. Ne speriaserăm la începutul campionatului că jucăm într-o serie cu foarte multe echipe din Bucureşti şi din jurul Capitalei şi că vom avea parte de arbitraje ostile, dar nu a fost chiar aşa. Au existat mici chestii, dar nimic deosebit până acum. Şi la Clinceni au ajutat puţin gazdele, dar, dacă noi reuşeam să dăm gol, nu ne băteau nici în 14, adică nici cu arbitrii“, a declarat Nicu Năstăsie, pentru GdS.
Singurul indisponibil din tabăra craioveană este chiar căpitanul Costi Răduţ, care s-a accidentat la antrenamentul de marţi.
Partida de la Işalniţa va fi arbitrată de o brigadă prahoveană, compusă din Ovidiu Petru Oprea (la centru), Cătălin Alexandru Popovici şi Lucian Gabriel Banu (asistenţi). Observatori au fost desemnaţi Grigore Tomoioagă (Vâlcea), respectiv Oleg Iacomi (Piteşti).
Tot astăzi va juca şi CS Vişina Nouă, reprezentanta judeţului Olt urmând să evolueze în deplasare cu Juventus Bucureşti. Celelalte două reprezentante ale Olteniei, CS Podari şi FC Balş, vor juca sâmbătă, tot de la ora 15.00, pe teren propriu, cu Viitorul Domneşti, respectiv Inter Clinceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS