10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgău şi Ungureanu, în staff-ul CSU Craiova

Geolgău şi Ungureanu, în staff-ul CSU Craiova

Aşa cum anticipam săptămâna trecută, foştii componenţi ai Craiovei Maxima, Ion Geolgău şi Nae Ungureanu, vor îngroşa rândurile la CS Universitatea Craiova. Geolgău, care în prezent este preşedintele clubului FC Olt Slatina şi va trebui să-şi rezolve rapid situaţia contractuală cu gruparea de pe malul Oltului, va fi numit director sportiv în locul lui Zeno Bundea. Mult mai simplă este situaţia lui Nae Ungureanu, care este liber de contract după despărţirea de divizionare C CS Podari. „Roşu“ va fi unul dintre scouterii CSU în materie de juniori, urmând să monitorizeze şi activitatea centrului de copii, care este coordonat de Daniel Mogoşanu după „promovarea“ lui Ovidiu Stângă la echipa mare.
„În momentul acesta sunt la Slatina şi nu pot discuta despre acest subiect“, a declarat Ion „Gheorghiţă“ Geolgău, pentru GdS.
„Aşa este, ne-am înţeles cu cei doi, dar mai multe nu vreau să spun. Joi, la ora 13.00, vom susţine o conferinţă de presă în care îi vom prezenta şi vom vorbi mai multe despre rolul dumnealor în club“, a declarat preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, pentru GdS.

Au început pregătirile pentru meciul
cu Motru

CS Universitatea şi-a reluat ieri după-amiază pregătirile în vederea susţinerii partidei de sâmbătă, de la ora 11.00, din deplasare, cu Minerul Motru, contând pentru etapa a şaptea din Liga a II-a, seria 2. Ionuţ Stancu şi compania au efectuat primele mişcări ale săptămânii pe terenul „Zoltan Crişan“, astăzi urmând să aibă loc alte două şedinţe de pregătire, prima de la ora 9.45, a doua de la 16.00, pe acelaşi dreptunghi verde. Mâine, juveţii au programat un antrenament de la ora 11.00 şi meci de verificare de la ora 16.00, pe stadionul „Petre Deselnicu“. Joi, de la ora 11.00, Ovidiu Stângă îşi va muta cartierul general pe stadionul „Extensiv“, această şedinţă de pregătire fiind închisă publicului şi presei. Vineri, de la ora 11.00, fotbaliştii de la CS Universitatea Craiova vor efectua tot pe „Extensiv“ ultimul antrenament dinaintea partidei cu Minerul Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS