14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportACSVM Craiova vrea victoria la Chiajna

ACSVM Craiova vrea victoria la Chiajna

Frumoasa victorie obţinută vineri, la Işalniţa, în faţa bucureştenilor de la Dinamo II le-a dat o încredere şi mai mare jucătorilor şi oficialilor grupării ACS Viitorul Municipal Craiova, care vor să continue drumul ascendent şi să câştige şi partida de astăzi, de la ora 15.00, din deplasare, cu Concordia II Chiajna, contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 3. Golgheterul grupării antrenate de Nicu Năstăsie şi Florin Dumitru, Lucian Scarlat, este convins că echipa sa va avea o evoluţie bună şi că se va întoarce cu punct sau puncte de la Chiajna, chiar dacă „satelitul“ va primi ajutoare de la echipa din Liga I. „Am făcut partide foarte bune de când joc în Liga a III-a, iar faptul că sunt golgheterul echipei se datorează şi colegilor mei. Mă bucur că am marcat şi cu Dinamo II şi sper să o fac şi la Chiajna, să câştigăm şi acest meci, deşi sunt convins că va fi greu. Sigur vor primi jucători de la echipa mare, dar eu zic că le putem face faţă, pentru că şi noi avem un lot bun, iar rezultatele confirmă asta“, a declarat Lucian Scarlat, pentru GdS.
Întrebat despre „mariajul“ dintre cluburile CS Işalniţa şi ACSVM Craiova, Lucian Scarlat a spus că totul decurge foarte bine şi că acest proiect poate avea un final frumos. „Această colaborare este benefică pentru ambele cluburi, dar în special pentru noi, jucătorii, pentru că aveam posibilitatea să jucăm la un nivel bun şi astfel să progresăm. Dacă o ţinem în ritmul ăsta, la finalul campionatului ne putem clasa pe podium, dar până atunci mai este mult şi trebuie să muncim şi să dăm dovadă de seriozitate“, a punctat atacantul de 20 de ani.
Şi „spiriduşul“ de la centrul terenului, Bogdan Buşică, al doilea marcator din partida cu „haita“ dinamovistă, a afirmat că el şi colegii săi sunt obligaţi să „scoată“ un nou rezultat pozitiv, care să-i propulseze pe podium. „Mergem la Chiajna cu gândul la victorie. Concordia nu a făcut partide prea bune în acest sezon, dar e posibil să primească jucători de la echipa-mamă. Oricum, noi ne vom juca şansa şi trebuie să ne întoarcem măcar cu un punct de acolo. Ar fi frumos să marchez din nou, dar important este să câştigăm şi să urcăm în clasament“, a punctat Bogdan Buşică.
Tehnicienii craioveni nu întâmpină probleme de lot înaintea acestei partide, un lucru îmbucurător fiind şi revenirea juniorului Eduard Dina, acesta bifând primele minute din acest sezon în finalul jocului cu Dinamo II.

Vrăjitoarea: Sper să nu pierdem cu Juventus

Cealaltă reprezentantă a Doljului din Liga a III-a, CS Podari, speră ca odată cu victoria de sâmbătă, scor 1-0, cu Metaloglobus Bucureşti, să fi pus capăt seriei rezultatelor negative şi să obţină măcar un punct în confruntarea de astăzi, de la ora 15.00, din Capitală, cu Juventus. „E clar că nu vom avea un meci uşor, Juventus e liderul seriei şi principala candidată la promovare. Sper ca după rezultatul cu Metaloglobus să fi spart cu adevărat «gheaţa» şi să obţinem un nou rezultat bun. Atmosfera de la echipă este mai bună acum şi ne dorim să nu pierdem cu Juventus. Din păcate, nu pot conta pe Alex Stoica, Dorin Preda, ambii au nişte probleme personale de rezolvat, şi nici pe Ignat, care este suspendat. Dacă obţinem un punct cu Juventus şi sâmbătă câştigăm cu Dinamo II, ne relansăm“, a spus antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Celelalte două formaţii din Oltenia prezente în Liga a III-a, seria 3, FC Balş şi CS Vişina Nouă, vor avea parte de adversari dificili. FC Balş, echipă antrenată de craioveanul Victor Naicu, se va deplasa la Bucureşti pentru disputa cu Dinamo II, în timp ce trupa lui Marcel Ploaie va primi vizita celor de la Inter Clinceni, grupare care vrea să evadeze din subsolul clasamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS