6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFără Gogoriţă, SCM a pierdut şi la Brăila

Fără Gogoriţă, SCM a pierdut şi la Brăila

Handbalistele de la SCM Craiova nu au reuşit să „spargă gheaţa“ nici în etapa a cincea, în meciul de la Brăila, disputat vineri seară. Oltencele au suferit al treilea eşec stagional, fiind depăşite de HC Dunărea Brăila cu scorul de 24-18 (11-7). Chiar dacă uneori elevele lui Carmen Amariei s-au apropiat pe tabelă de adversare, formaţia gazdă a dominat partida, iar proporţiile scorului au fost limitate de evoluţia bună a portarului Mirela Nichita. Jucătoarea venită în vară la Craiova chiar de la Brăila a avut 17 intervenţii salvatoare, în timp ce portarul advers – 13 intervenţii.
În fiecare echipă a lipsit câte o jucătoare importantă. La HC Dunărea, Alina Horjea, una dintre principalele marcatoare ale echipei, a fost suspendată pentru un cartonaş roşu încasat etapa trecută, iar la SCM a lipsit interul Alexandra Gogoriţă, care acuză dureri la umăr, conform spuselor oficialilor craioveni. Absenţa lui „Gogo“ s-a văzut la linia de 9 metri, acolo unde Anca Amariei s-a zbătut, dar doar cinci dintre aruncările sale au fost transformate în gol. O evoluţie mult mai bună faţă de meciurile anterioare a avut ucraineanca Iulia Snopova, de altfel principala marcatoare a echipei sale, cu şase goluri reuşite. Temperatura din sala din Brăila a fost destul de scăzută, jucătoarele de rezervă ale celor două formaţii fiind îmbrăcate în treninguri.
Pentru SCM au evoluat: Nichita (17 intervenții), Munteanu, Snopova 6 goluri (4 din 7m), A. Amariei (5), Cioaric (3), Dincă (2), Ianaşi (1), Goran (1), Pătuleanu.
La Dunărea Brăila (antrenor Cristian Preda) au jucat: Dobre (13 intervenții), Voicu, Stan, Moldovan 8 goluri (5 din 7m), Farcău (6), Perianu (5), Adespii (2), Irimia (2), Drăguţ (1), Safta, Eşanu, Czeczi.
Sâmbătă, echipa antrenată de Carmen Amariei are şansa să câştige primele trei puncte, urmând să primească vizita echipei Universitatea Neptun Constanţa, de asemenea fără nici un punct după cinci etape. Nici cealaltă echipă olteană din Liga Naţională, HCM Râmnicu Vâlcea, nu a cunoscut gustul victoriei, având eşecuri pe linie în acest debut de sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS