21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFerfelea şi Curelea sunt puşi pe treabă

Ferfelea şi Curelea sunt puşi pe treabă

http://www.youtube.com/watch?v=4N7wmZi1MSU

Oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova i-au prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Sala Polivalentă, pe jucătorii Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, achiziţionaţi la începutul acestei săptămâni. Cei doi au afirmat la unison că nu consideră că au făcut un pas înapoi prin venirea la Craiova şi că sunt optimişti în privinţa atingerii obiectivului.
„Am venit aici ca să ajut la îndeplinirea acestui proiect. Am vorbit cu toată lumea, am văzut că este un lucru foarte serios şi am considerat şi eu, şi colegul meu că putem să ajutăm la îndeplinirea obiectivului. Am găsit un lot care combină foarte bine experienţa cu tinereţea, pentru că sunt foarte mulţi jucători care promit, dar prezintă o lipsă de încredere. Ştim că oamenii din oraşul Craiova cunosc fotbal, publicul nu e ca în alte părţi, şi vrem să-i aducem la stadion. Cred că ne merităm statutul de echipă cu pretenţii. În ceea ce mă priveşte, a fost o decizie nu foarte greu de luat şi mă bucur că am ales să vin aici. Stăm bine din punct de vedere fizic, pentru că ne-am antrenat cu o echipă de Liga a II-a. Într-adevăr, ne lipsesc oarecum meciurile, dar eu zic că putem să ajutăm destul, mai ales prin experienţă, şi o să ne dozăm efortul în aşa fel încât să fie totul în regulă. Am semnat pentru o perioadă de trei ani, asta fiind o dovadă că nu am venit aici să ne jucăm, ci să facem o treabă bună“, a declarat Costin Curelea.
„Înainte de a veni aici, mulţi au fost şocaţi şi m-au întrebat de ce am ales Craiova, pentru că am avut oferte din Liga I, de la echipe foarte bune. Dacă nu eram convins că este un proiect care merită, cu oameni serioşi, aş fi ales altceva. Amândoi am venit cu inima deschisă şi vrem să facem o treabă bună. Nu consider că am făcut un pas înapoi, este un proiect care cred că o să aibă succes şi, împreună cu restul echipei, cu staff-ul tehnic şi conducerea, vom lupta pentru îndeplinirea lui. Îmi place ce am găsit aici“, a spus Viorel Ferfelea.

Izvoranu şi Pleşan, pedepsiţi de FRF

Preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a vorbit despre venirea lui Ferfelea şi Curelea, şi a dezvăluit că, în urma incidentelor petrecute săptămâna trecută la Târgu Mureş, Comisia de Disciplină a FRF a decis sancţiuni drastice în privinţa lui Silviu Izvoranu şi Mihăiţă Pleşan. „Curelea şi Ferfelea sunt doi jucători deosebiţi, pe care i-am dorit foarte mult şi pe care Consiliul de Administraţie a făcut eforturi destul de mari să-i aducă în grupul nostru. Ei vor aduce un plus de valoare echipei noastre şi sper să nu facă greşelile pe care le-au făcut ceilalţi doi care au venit săptămâna trecută, Mihăiţă Pleşan şi Silviu Izvoranu, care ne-au cam lăsat cu roşiile în soare. Spun asta, pentru că a venit acum de la FRF confirmarea că Pleşan are două etape de suspendare în urma evenimentelor de la Târgu Mureş, iar Izvoranu – opt. Ei vor fi pedepsiţi şi de club, pentru că noi încurajăm atitudinea, personalitatea, dar nu gesturile huliganice. Dragalina a luat şi el cartonaş roşu şi va sta automat două etape“, a spus Pavel Badea.
Prezent la întrunirea cu mass-media, antrenorul Ovidiu Stângă a vorbit despre partida de mâine, de la ora 13.00 (TVR 1), de pe „Ion Oblemenco“, cu Olimpia Satu Mare: „Pentru mine partida cu Satu Mare este un meci de debut şi vreau să cer ajutorul publicului. La nivel de lot sunt probleme din cauza acestor suspendări, dar asta nu înseamnă că meciul este pierdut. Cu legitimarea celor doi jucători pot spune că echipa a crescut valoric. Ei vin cu o emulaţie fantastică şi nu cred că sunt probleme în a se ridica la nivelul unui meci de Liga a II-a. Prezenţa lor în teren va fi de bun augur. În afara celor suspendaţi şi a jucătorilor mai vechi accidentaţi (Velcovici şi Câju – n.r.), nu sunt alte probleme. Ne aşteaptă o partidă grea, pentru că orice adversar care vine pe «Ion Oblemenco» se motivează, dar eu încerc să redau echipei spiritul oltenesc ca să încântăm spectatorii şi să vină rezultatele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS