8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea a plecat cu punct de la Piteşti

Vâlcea a plecat cu punct de la Piteşti

CSM Vâlcea a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, în deplasare, la Piteşti, cu CS Mioveni, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii a II-a, seria a II-a. De menţionat că echipa gazdă a evoluat cu un om mai puţin din minutul 50, Cotigă fiind eliminat după un fault făcut la Cataramă.
„A fost un joc tacticizat de la început până la sfârşit. Am avut avantaj numeric din minutul 50, dar nu am reuşit să concretizăm, pentru că şi gazdele s-au mobilizat. Rezultatul este echitabil. Felicit băieţii pentru efortul depus. Suntem în grafic, avem plus doi la adevăr“, a declarat antrenorul oltenilor, Claudiu Niculescu, citat de liga2.ro.
Mioveni: Ciucă – Pasăre, B. Stoica, Olteanu, Cotigă – Negoiţă – A. Popa (‘83, Biceanu), Boboc (‘46, Năstăsie), Răuţă, Ayza (‘57, C. Stan) – Tănasă. Antrenor: Ion Moldovan.
CSM Vâlcea: Matache – Samson, Tătaru, I. Stoica, Ed. Stoica – Bărbulescu, Al. Neagu (‘68, Lircă) – Cataramă (‘78, Ad. Popa), Codin, Briceag – Arnăutu (‘55, Geantă). Antrenor: Claudiu Niculescu.
Au arbitrat: Horaţiu Mircea Feşnic – Adrian Ionescu, Florin Pucheanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS