21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVrăjitoarea vrea să salveze Podariul

Vrăjitoarea vrea să salveze Podariul

Conducerea formaţiei CS Podari a ajuns la un acord cu Bogdan Vrăjitoarea în privinţa ocupării postului de antrenor principal, rămas vacant după demiterea lui Marian Bâcu. „Vrăji“ va fi secondat de Tibi Lung, iar obiectivul său este o clasare cât mai bună în Liga a III-a, seria a 3-a.
„Ieri-seară (luni – n.r.) am condus primul antrenament. Cunosc lotul şi sper să scot echipa din impas foarte curând. CS Podari nu este echipă de ultimele locuri, a avut foarte mult ghinion, dar sper ca, odată cu venirea mea, lucrurile să se îndrepte. Am la dispoziţie jucători valoroşi şi vom munci foarte bine în perioada următoare, iar rezultatele nu au cum să nu apară. Chiar nu-mi fac probleme, eu şi Tibi vom scoate echipa din impas“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Pentru CS Podari, echipă care ocupă penultima poziţie în clasament după patru etape, având patru înfrângeri şi un golaveraj negativ, 3-8, urmează un joc foarte dificil, cu CS Tunari, dar Bogdan Vrăjitoarea crede că echipa sa se poate întoarce cu cel puţin un punct din această deplasare. „Echipele din Liga a III-a sunt destul de egale valoric, diferenţa o face forma sportivă de moment şi inspiraţia jucătorilor. Putem obţine un rezultat pozitiv la Tunari, am câteva date despre ei. Ştiu că au jucători de talie şi evoluează cu mingi lungi, că echipa lor stă în trei-patru jucători şi că terenul nu este tocmai bun, e tare, în genul celui de la Combinat. Oricum, eu o să le cer sfaturi celor de la ACS Viitorul Municipal Craiova, lui Nicu Năstăsie, pentru că ei au jucat acolo şi ştiu mai multe despre adversar. Sper să începem cu bine această colaborare“, a afirmat tehnicianul de 35 de ani.
Bogdan Vrăjitoarea, care ca jucător a îmbrăcat tricourile echipelor Universitatea Craiova, Rocar Bucureşti, Dinamo, Astra Ploieşti, Gloria Bistriţa, FC Argeş, Unirea Urziceni, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dacia Mioveni, Liberty Salonta, FC Bihor Oradea şi Jiul Petroșani, a mai antrenat până acum pe Progresul Corabia şi Turris Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS