22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii l-au înregimentat şi pe Fayez

Pandurii l-au înregimentat şi pe Fayez

Oficialii formaţiei Pandurii Târgu Jiu au ajuns ieri la un acord cu Fayez Shamsine, jucător pe care l-au avut în probe de o lună, acesta semnând un contract pentru un an, cu opţiune de prelungire. Fayez ar putea debuta la Pandurii în jocul de astăzi, de pe teren propriu, de la ora 16.00 (Digi Sport 1), contra Farului Constanţa, în 16-imile Cupei României.
„Este un jucător interesant, l-am urmărit timp de o lună şi până la urmă văd că s-a hotărât să rămână. E tenace, bătăios, ştie şi cu mingea, acum să-l vedem şi în meciurile oficiale. Cred că va juca mâine (astăzi – n.r.) cu Farul, pentru că vrem să vedem la lucru mai mulţi jucători din lot, care nu au prea avut şansa să arate de pot. Trebuie să odihnim o parte dintre titulari, pentru că este greu să lupţi pe atâtea fronturi, se instalează oboseala şi după avem probleme în campionat, ori noi nu ne dorim asta. Vom odihni şase-şapte titulari, dar trebuie să mărturisesc că am avut probleme cu ei, pentru că voiau să joace. Până la urmă au înţeles, vor sta pe bancă şi vom apela la ei doar dacă e cazul“, a declarat antrenorul cu portarii al clubului Pandurii, Valentin David, pentru GdS.
Partida Pandurii – Farul Constanţa va fi arbitrată de o brigadă din Cluj, formată din Horaţiu Mircea Fesnic (la centru), Alexandru Cerei şi Gero Szabo (asistenţi) şi Mircea Ardelean (rezervă; Arad), obsevatori fiind desemnaţi Aron Huzu (Sibiu) şi Petre Mehedinţu (Timişoara).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS