Acasă Sport Fotbal – Marian Pană, noul antrenor al Metalului Reşiţa

Fotbal – Marian Pană, noul antrenor al Metalului Reşiţa

Oficialii fostei adversare a echipei CS Universitatea Craiova, Metalul Reşiţa, au numit astăzi noul antrenor, Marian Pană fiind prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului, informează Arena bănăţeană. „Ca priorităţi, vreau să continui munca bună pe care a făcut-o fostul antrenor (Alexandru Pelici – n.r.), să obţinem rezultate. Ştiu că nu va fi uşor, dar eu zic că lotul permite să performezi. Ne dorim să dăm totul la fiecare meci, ne aşteaptă un meci foarte greu, pe care vom încerca să îl câştigăm şi sper să reuşim. Lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Rezultatele sunt cele mai importante şi ne dorim şi mi-aş dori personal să văd că vin din ce în ce mai mulţi oameni la stadion. Am simţit că autorităţile locale sunt aproape de echipă, de domnul Cătălin Rufă (patronul echipei – n.r.) şi, implicit de mine, şi acesta este un lucru extraordinar”, a spus Marian Pană. „Nu m-am gândit foarte mult în momentul în care am fost sunat, consider că rolul antrenorului este să antreneze, să îşi facă meseria. Am acceptat, ştiam echipa, ştiam ce mă aşteaptă. Am văzut meciul de la Craiova, echipa a confirmat aşteptările, a fost chiar peste aşteptări. Acest fapt m-a determinat să vin la Reşiţa, pentru că eu consider că am un lot de jucători cu care pot să muncesc bine. Pot să-mi pun ca obiectiv o clasare cât mai sus în clasament, în primele şase. Este pentru prima oară când vin la Reşiţa, n-am avut ocazia nici ca fotbalist să joc la Reşiţa, cunosc tradiţia acestui club, acestui oraş. Consider că Reşiţa merită să aibă o echipă în Liga I. Nu ştiu când se va întâmpla treaba asta, dar consider că ar trebui ca un oraş cu o asemenea tradiţie să îşi impună şi un asemenea obiectiv. Cunosc publicul, care este pătimaş şi frumos. Am venit să muncesc, să-mi fac meseria cât mai bine. Am găsit o echipă bună, pe care vreau să o fac performantă, restul rămâne să vorbim mai mult pe teren, pentru că până la urmă ce se întâmplă pe teren e cel mai important lucru”, a cmpletat Marian Pană.

Formaţia reşiţeană a plecat astăzi spre Vaslui, pentru meciul din şaisprezecimile Cupei României, cu un lot în mare parte schimbat faţă de cel cu care a fost abordată partida de campionat cu CS Universitatea Craiova. S-a preferat odihnirea unor jucători, în perspectiva meciului cu Minerul Motru, de sâmbătă, din Valea Domanului, din etapa a patra a Ligii a II-a de fotbal, seria 2. Marian Pană nu va sta pe bancă la meciul de mâine, de la Vaslui, echipa urmând să fie condusă de Dan Potocianu, antrenorul echipei secunde a clubului, care evoluează în Liga a IV-a Caraş-Severin.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version