Acasă Sport Pandurii, debut cu stângul în grupele Ligii Europa

Pandurii, debut cu stângul în grupele Ligii Europa

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi seară, pe „Cluj Arena“, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rotan (‘38).
Pandurii: Stanca – Unguruşan (‘75, Paulinho), Erico, Paraskevas, Momcilovici – Anton, Breveeld (‘64, Distefano) – Buleică, Eric, Nicoară (‘55, Ciucur) – Adrovici. Antrenor: Cristi Pustai.
Dnepr: Boiko – Fedeţki, Mazuch, Şeberiaşko, Al. Vlad – Bruno Gama (‘46, Selezniov), Kankava, Rotan, Konoplianka (‘85, Şakov) – Zozulia (‘88, Kulakov), Matheus. Antrenor: Juande Ramos.
Cartonaşe galbene: Erico, Unguruşan, Adrovici, Ciucur, Paulinho / Rotan, Şakov.
Au arbitrat: S. Kever – R. Zeder, D. Dettamanti – S. Amhof, P. Erlachner; C. Helbling (Elveţia).
Observatori: M. Trefoloni (Italia), V. Imamovici (Bosnia).
„Puteam să facem puţin mai mult, dar, din păcate, am luat gol la fază fixă. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Este o înfrângere cu un gust mult mai amar, deoarece am impresia că puteam face mai mult. Am întâlnit o echipă puternică, dar acţiunile lor din prima repriză au venit pe greşelile noastre. Dacă intram cu 0-0 la pauză, era altceva. Trebuie să învăţăm din această înfrângere. Toate meciurile sunt grele, dar noi în deplasare jucăm bine. Nu l-am avut pe Matulevicius în această seară şi nu am avut forţă de pătrundere“, a spus Pustai, la Sport.ro.
În celălalt meci al grupei E, Fiorentina a învins cu 3-0 pe Pacos Ferreira. În etapa următoare, programată pe 3 octombrie, de la ora 22.05, Pandurii va juca în Portugalia, cu Pacos Ferreira, iar Dnepr Dnepropetrovsk va primi vizita Fiorentinei. Până atunci, gruparea olteană va trebui să evolueze în campionat, duminică urmând să joace tot la Cluj, în compania CFR-ului, meciul fiind programat de la ora 19.30 (Digi Sport), apoi în 16-imile Cupei României, miercuri, de la ora 16.00 (Digi Sport), întâlnind-o pe Farul Constanţa la Târgu Jiu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version