13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPleşan şi Izvoranu, prezentaţi mâine

Pleşan şi Izvoranu, prezentaţi mâine

Ultimii doi jucători sosiţi în tabăra formaţiei CS Universitatea Craiova, Mihăiţă Pleşan şi Silviu Izvoranu, au început de ieri pregătirile la noua echipă. Cei doi au efectuat de dimineaţă alergări, la indicaţiile preparatorului Cornel Blejan, apoi s-au prezentat şi la prima şedinţă din săptămână a elevilor lui Erik Lincar, efectuată pe terenul „Zoltan Crişan“. „Cei doi sunt puţin în urmă cu pregătirea fizică, dar lucrurile vor intra în normalitate în curând. Gândiţi-vă că pentru noi au trecut deja două etape, iar ei s-au pregătit singuri până acum. Vor intra în curând în programul normal de pregătire. Miercuri, la ora 12.00, îi vom prezenta suporterilor pe amândoi într-o conferinţă de presă la Sala Polivalentă. În privinţa lui Ferfelea şi Curelea, lucrurile sunt mult mai complicate, existând posibilitatea ca ei să nu ajungă la noi“, a declarat preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, pentru GdS.
Programul de pregătire al alb-albaştrilor cuprinde pentru această săptămână alte cinci şedinţe, după cum urmează: două astăzi, iar mâine, joi şi vineri câte unul, de la ora 18.00. Toate antrenamentele se vor desfășura pe cele două terenuri de antrenament din cadrul complexului sportiv „Ion Oblemenco“, în speţă „Zoltan Crişan“ şi „Petre Deselnicu“.
Partida dintre CS Universitatea Craiova şi Metalul Reşiţa, din cadrul etapei a treia din Liga a II-a, seria a II-a, va avea loc sâmbătă, de ora 18.00 (TVR 3), pe stadionul „Ion Oblemenco“. Şi pentru acest joc, conducerea clubului a stabilit să continue promoția de la jocul din prima etapă, cu Gloria Bistrița. Mai exact, oricine comandă bilete online, accesând site-ul oficial, are intrarea gratuită, „oferta“ fiind valabilă până mâine, la ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS