16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa Craiova, după puncte la Tunari

CS Apa Craiova, după puncte la Tunari

Formaţia craioveană CS Apa va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, pe CS Tunari, partida contând pentru etapa a treia din Liga a III-a, seria 3. Cele două victorii înregistrate până acum le-au dat mare încredere oltenilor, care sunt convinşi că vor obţine un nou rezultat pozitiv şi că se vor „aşeza“ mult mai confortabil în clasament.
„Mergem să câştigăm la Tunari. Traversăm o perioadă foarte bună şi trebuie să continuăm ascensiunea. Starea de spirit este foarte bună la echipă, băieţii s-au pregătit foarte bine şi cred că vom obţine un nou succes. Nu ar fi rău nici un egal, dar eu cred că putem mai mult şi o să ne iasă jocul. Din păcate, avem ceva probleme de lot, Jianu şi Epure s-au accidentat în jocul cu Podariul şi au nevoie de o pauză şi ar mai fi Eduard Dina, ale cărui probleme sunt ceva mai vechi. Şi Turcin este nerefăcut complet, dar cred că va juca mâine (sâmbătă – n.r.). Chiar şi aşa trebuie să gândim pozitiv, pentru că avem în lot suficienţi jucători, care să-i înlocuiască, iar cei care vor fi aleşi au şansa să demonstreze că au valoare şi că nu degeaba fac parte din lot“, a spus antrenorul secund al CS Apa, Florin Dumitru, pentru GdS.
„Sper să mergem tot pe drumul ăsta, să obţinem o nouă victorie. Ne-am pregătit bine pentru acest joc şi eu cred că vom obţine o nouă victorie“, a punctat căpitanul craiovenilor, Mihai Chiriţă, pentru GdS.
Disputa cu ilfovenii va fi arbitrată de o brigadă argeşeană, compusă din Leonard Lilea (Piteşti), Nicuşor Marin (Şuşeni) şi Lucian Tănase (Piteşti). Observator de arbitri a fost desemnat Dan Niţu, din Turnu Măgurele, iar de joc Adrian Mihail Ionescu, din Bucureşti.
Pentru gruparea olteană, care îşi dispută jocurile de pe teren propriu la Işalniţa, aceasta va fi ultima partidă în care va evolua sub denumirea de CS Apa Craiova, de săptămâna viitoare urmând să joace sub titulatura de ACS Viitorul Municipal Craiova. „Am primit aprobarea de la FRF şi au fost încheiate majoritatea actelor. De săptămâna viitoare vom evolua sub noua denumire“, a declarat directorul sportiv, Ion Mihai, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS