8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni, prezentaţi pe nisipul fierbinte

Voleibaliştii craioveni, prezentaţi pe nisipul fierbinte

Cele două echipe de volei de la SCM-U Craiova au fost prezentate, sâmbătă, publicului, pe terenul de volei pe plajă amenajat în parcarea Sălii Polivalente din Craiova. Jucătorii şi antrenorii au împărţit fotografii cu cele două loturi, au acordat autografe şi s-au fotografiat cu suporterii.
„A fost o acţiune binevenită, am interacţionat cu fanii şi i-am invitat la meciurile noastre. Prezentarea a fost făcută pe un teren de volei pe plajă similar celor pe care am evoluat eu şi colega mea, Andreea Smultea, vara care tocmai s-a încheiat, în numeroase competiţii“, a spus jucătoarea Sorina Buz, campioană naţională şi balcanică la volei pe plajă împreună cu colega sa de echipă Andreea Smultea. Lotul echipei masculine, vicecampioana României în sezonul trecut, cuprinde jucătorii:  Bogdan Bratosin, Dragoş Toma, Nicu Ghionea, Ionuţ Manda, Mihai Dumitrache, Emanuel Gurschi, Nemanja Stevanovic, Florin Voinea, Laurenţiu Vânătoru, Laurenţiu Lică, Vladan Aleksic, Vladimir Jovic, Filip Todor şi Teodor Milotin. Antrenori: Dan Pascu şi Claudiu Mitru. Echipa feminină (antrenori: Berti Văsuică şi Alex Cosma) va fi alcătuită din jucătoarele: Florina Chirilov, Ana Maria Ghionea-Udubaşa, Andreea Matei, Alexandra Purcea, Iulia Derveşteanu, Maria Precup, Sorina Buz, Andreea Smultea, Alexandra Ariton, Alexandra Badea, Ramona Postea, Mihaela Ilina şi Alina Covrig.
Voleibalistele craiovene au programate luna aceasta două turnee de pregătire, la Lugoj (13-15 septembrie) şi în Craiova (20-21 septembrie) când va fi ediţia a patra a Memorialului „Ion Constantinescu“.

Pascu şi Mitru, arbitri la turneul caritabil

Antrenorii echipei masculine, Dan Pascu şi Claudiu Mitru, au fost şi arbitri în finala turneului caritabil de volei pe plajă rezervat amatorilor. Trofeul, din care nu a lipsit voia bună a fost câştigat de echipa „Vivien“, care a învins în ultimul act echipa Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş“. De altfel, cele două echipe au avut parte de galeriile cele mai numeroase şi gălăgioase. Locul trei a revenit luptătorilor K1 de la Power Gym Craiova, care au învins în finala mică echipa Sălii Polivalente. Competiţia organizată de Rotaract şi Sala Polivalentă a avut ca scop strângerea de bani pentru Spitalul „Filantropia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS