21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU nu şi-a găsit gloria cu Bistriţa

CSU nu şi-a găsit gloria cu Bistriţa

http://www.youtube.com/watch?v=FGU88-gHG3w

Chiar dacă a fost susţinută de aproximativ 11.000 de spectatori, CS Universitatea Craiova a obţinut doar o remiză, scor 1-1, în partida disputată sâmbătă seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în compania formaţiei Gloria Bistriţa, în prima etapă din Liga a II-a, seria 2. Alb-albaştrii au deschis scorul prin Dragicevic (‘25), care a reluat cu capul de la aproximativ nouă metri o centrare venită de pe partea stângă, de la Ionuţ Stancu. Oaspeţii au punctat prin Budăcan (’49), care a şutat din interiorul careului mare fără speranţe pentru Brac. A fost un meci în care elevii lui Erik Lincar au punctat din plin la capitolul dorinţă, au avut o atitudine lăudabilă, însă au rămas datori la capitolul realizări. Au întâlnit, ce-i drept, şi un adversar tenace şi experimentat, care a gestionat perfect finalul jocului, când craiovenii au atacat în valuri, căutând cu disperare golul victoriei.
CS Universitatea: Brac – Cârjă, Fl. Pătraşcu, Ljubinkovic, I. Stancu – Ad. Ionescu, Opriţa (‘62, Precup), Dragalina – Dragu (‘69, Cr. Ganea), Sin – Dragicevic (‘83, A. Voinea). Antrenor: Erik Lincar.
Gloria Bistriţa: Albuţ – Ţârcă, Matei, Hlinca (‘65, Fizeşan), Polgar (‘83, D. Sânmărtean) – Budacan, Mărginean, Feher (‘46, M. Stancu), Chiţu – Curtuiuş, Antonache. Antrenor: Cristi Coroian.
Cartonaşe galbene: Ad. Ionescu, Cârjă / Polgar, Feher, M. Stancu, Albuţ.
Au arbitrat: Ad. Comănescu – D. Demetrescu, M. Badea.
Observatori: C. Corocan, V. Leşeanu.

Erik Lincar: Am jucat destul de bine

La finalul jocului, antrenorul craiovenilor, Erik Lincar, s-a arătat mulţumit de joc, însă nu şi de rezultat, mulţumind totodată publicului de pe „Ion Oblemenco“ pentru susţinere. „Vreau să mulţumesc publicului, care a fost în număr foarte mare, că ne-a încurajat. Am fost cu sufletul la gură până în ultima clipă, pentru victoria care ne-o doream cu toţii, dar până la urmă a fost egalitate. Ne-am creat multe şanse de a marca în a doua repriză şi e păcat că n-am avut mintea limpede în faţa porţii. Bistriţa este o echipă cu experienţă, v-am zis că din iarna trecută îşi pregăteau deja sezonul de Liga a II-a şi rămâne una dintre contracandidatele la promovare. Eu nu cred că jocul a fost chiar aşa de slab. Am jucat destul de bine, mai ales în repriza a doua, păcat de greşeala pe care am făcut-o în defensivă la golul primit. Problema terenului este destul de delicată. Se rupe foarte repede şi trebuie să punem nisip“, a spus Erik Lincar.
Tehnicianul celor de la CS Universitatea nu a dorit să comenteze declaraţiile făcute de oficialii de la FC Universitatea, rivalii de sâmbătă, care au cerut ca derbiul Craiovei să se joace pe „Ion Oblemenco“, nu pe „Municipalul“ de la Severin: „Noi dorim să câştigăm oriunde am juca, şi marţi (mâine – n.r.) în Cupă, cu Chindia Târgovişte, şi sâmbătă, la Severin, cu FC Universitatea. Nu mă interesează ce au cerut ei, nu e treaba mea şi nu comentez“.
La rândul său, căpitanul echipei CS Universitatea, Adrian Ionescu, este de părere că rezultatul cu Bistriţa nu reflectă realitatea din teren: „Ne-am dorit foarte mult să câştigăm şi în seara asta, dar am avut ghinion. Cu stadionul aproape plin ne-am simţit fotbalişti, păcat că nu am reuşit să începem cu dreptul. La cum a decurs jocul cred că meritam să câştigăm. Am avut multe ocazii, dar am greşit o singură dată şi am primit gol. Primul meci este cel cu Chindia şi trebuie să ne concentrăm asupra acestuia, pentru că vrem să ne calificăm în faza următoare a Cupei României, abia apoi este jocul cu FC Universitatea, de la Severin. Vom pregăti cu atenţie fiecare meci, când îi va veni rândul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS