8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Chiricheş ar putea rata meciul cu Ungaria

Fotbal – Chiricheş ar putea rata meciul cu Ungaria

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă se va putea baza pe serviciile fundaşului Vlad Chiricheş la meciul cu Ungaria, deoarece acesta nu a evoluat de multă vreme, iar la ultima şedinţă de pregătire la Tottenham a suferit o contractură musculară. „În ceea ce-l priveşte pe Chiricheş, într-adevăr sunt îngrijorat, pentru că nu a jucat de mult timp. A fost şi accidentat, apoi a fost toată tevatura asta cu transferul la Tottenham şi la ultimul antrenament făcut acolo a avut şi o mică contractură, deci nu este foarte bine. Nici nu sunt sigur că mă voi baza pe el la primul meci, vom vedea zilele următoare. Nu am vrut să spun asta, dar a fost deschis subiectul Chiricheş”, a spus selecţionerul României, citat de Mediafax. 

Vlad Chiricheş s-a transferat, săptămâna trecută, la gruparea engleză Tottenham Hotspur. El nu a mai evoluat într-un meci oficial de la meciul cu CFR Cluj, din 17 august, când s-a accidentat.
Chiricheş a ratat meciurile Stelei cu Legia Varşovia, din play-off-ul Ligii Campionilor, şi cu Gaz Metan Mediaş, din Liga I.
România va întâlni Ungaria pe 6 septembrie şi Turcia pe 10 septembrie, ambele întâlniri urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS