29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU, amical cu Rapid

CSU, amical cu Rapid

Formaţia CS Universitatea Craiova susţine sâmbătă, de la ora 20.00 (TVR 3), pe stadionul „Ion Oblemeco“, un joc amical în compania echipei Rapid Bucureşti, aceasta fiind ultima partidă de verificare pentru trupa lui Erik Lincar din perioada pregătitoare. „Ne dorim ca la meciul cu Rapid să vină cât mai mulţi suporteri, pentru că Rapid a fost mereu un sparring-partner foarte bun“, a spus Erik Lincar.
Giuleştenii au încheiat sezonul trecut pe locul 8 în Liga I, dar, din cauza problemelor financiare, nu au reușit să obțină licența și astfel vor începe actuala stagiune în eşalonul secund.
Pentru partida de sâmbătă intrarea este gratuită, cu excepția tribunei oficiale, unde accesul se face pe bază de invitații. Porțile stadionului „Ion Oblemenco“ se vor deschide de la ora 19.00.
Oficialii formaţiei din Bănie au ajuns la un acord de principiu cu omologii de la Gloria Bistriţa, iar disputa din prima etapă, de pe teren propriu, ar putea să se desfăşoare sâmbătă, de la ora 20.45 (TVR 3), şi nu vineri, cum se anunţase iniţial, sau sâmbătă la ora 11.00, când se desfăşoară întreaga rundă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS