22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, ademeniţi la stadion cu preţuri modice

Vâlcenii, ademeniţi la stadion cu preţuri modice

Conducerea clubului CSM Vâlcea a anunţat preţurile biletelor pentru amicalul de lux cu Dinamo, în care va fi prezentat lotul lui Claudiu Niculescu, dar şi a abonamentelor pentru ediţia de campionat 2013/2014 a Ligii a II-a, seria 2. În ceea ce priveşte întâlnirea cu „haita“ dinamovistă, programată mâine, de la ora 11.00, în Zăvoi, preţurile sunt modice, la peluze, costul unui bilet fiind de 5 lei, pentru tribuna I sau II 10 lei şi 20 lei pentru un loc la tribuna oficială. „Am făcut eforturi să aducem o echipă de tradiţie. Ştim că a mai fost Steaua în urmă cu trei ani, sperăm ca şi acum ca stadionul să fie plin. Cu acest prilej, ne vom prezenta şi lotul. Fanii vor putea să vadă potenţialul echipei noastre, care are ca obiectiv promovarea, dar şi pe Dinamo, o echipă puternică de Liga I“, a spus managerul general al oltenilor, Lucian Munteanu, pentru saptamana.net.
În ceea ce priveşte campionatul, costurile ar fi următoarele: tribuna 0 – 20 de lei biletul, 200 de lei abonamentul; tribuna I, sector B – 10 lei biletul, 100 de lei abonamentul; tribuna I, sectoare A, C şi tribuna II – 8 lei biletul, 80 de lei abonamentul; tribuna I, sector D – 5 lei biletul, 50 de lei abonamentul. Pentru pensionari şi persoane cu dizabilităţi, preţul unui bilet va fi cel de tipărire, 1 leu.
Legat de lot, CSM Vâlcea va beneficia de aportul atacantului Sergiu Negruţ, care a semnat un nou împrumut de un an, el fiind legitimat la CFR Cluj. Negruţ a evoluat şi anul trecut sub comanda lui Claudiu Niculescu, la Damila Măciuca, contabilizând patru goluri. În schimb, şefii din Zăvoi au renunţat la vârful Andrei Voican, care, revenit după un an de absenţă, nu a dat randamentul aşteptat în partidele amicale.
„Sperăm ca lucrurile să meargă bine în actuala formulă şi să nu fim nevoiţi în iarnă să mai aducem jucători. În iarnă tragem linie. Cine nu corespunde merge în altă parte. Sper să nu fim în situaţia să căutăm jucători noi pentru a doua parte a campionatului. Vreau să cred că lotul actual corespunde cerinţelor de a ne clasa pe un loc promovabil, trebuie să avem încredere în ce avem“, a afirmat preşedintele vâlcenilor, Gheorghe Constantin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS