Acasă Sport Fotbal – Bogdan Stelea este noul selecţioner al naţionalei de tineret a...

Fotbal – Bogdan Stelea este noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

Tehnicianul Bogdan Stelea a fost numit în funcţia de selecţioner al reprezentativei de tineret a României, a doua zi după ce contractul cu Emil Săndoi a fost reziliat pe cale amiabilă, informează frf.ro.

De asemenea, FRF anunţă şi numirea lui Constantin Gâlcă ca antrenor al echipei naţionale Under 17 (jucători născuţi în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la naţionala Under 18 (jucători născuţi în 1996).

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, în funcţie din 2006, şi-a reziliat luni contractul cu FRF.

Echipa naţională de tineret face parte din grupa a VI-a a preliminariilor Campionatului European, înregistrând un rezultat de egalitate cu Insulele Feroe, scor 2-2, în deplasare. Din această grupă mai fac parte Germania, Muntenegru şi Irlanda.

Într-un meci amical, România U21 a fost învinsă, la 13 august, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de reprezentativa similară a Ciprului, aceasta fiind ultima partidă a lui Săndoi ca antrenor al naţionalei „mici”.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version