8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi european la Târgu Jiu

Derbi european la Târgu Jiu

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va întâlni sâmbătă, de la ora 19.00 (Digi Sport), pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, pe Astra Giurgiu, partida contând pentru etapa a 5-a din Liga I. Partida se anunţă extrem de disputată, întrucât ambele combatante au avut un început de sezon foarte bun atât în campionat, cât şi în Liga Europa, unde au ajuns în faza play-off-ului.
Faptul că elevii săi întâlnesc una dintre cele mai în formă echipe din România nu-l sperie pe antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai, care le-a cerut elevilor săi să fie precauţi în faza defensivă, dar să atace şi să obţină toate cele trei puncte puse în joc. Cristi Pustai vrea victoria cu orice preţ, considerând-o ca o compensaţie morală faţă de suporteri pentru eşecul din runda trecută, de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul. „În prezent, această partidă poate fi considerată un derbi. Sunt două echipe care reprezintă România în Europa şi clar va fi un meci spectaculos. Astra are un lot foarte bun, ne aşteaptă un meci dificil, pentru că aţi văzut câte goluri a marcat în deplasare. Nu numai Budescu este un jucător foarte bun. Când îl odihnesc pe Tembo apare Ivanovski şi marchează. Îl au şi pe De Amorim, care este un jucător extraordinar“, a spus Cristi Pustai într-o conferinţă de presă.
Tehnicianul oltenilor a mai spus că în perioada următoare sigur vor apărea noutăţi în lotul său, pentru că Pandurii şi-a propus să continue în Liga Europa şi să se clasaze cât mai sus pe plan intern. „V-am spus că avem un lot subţire din punct de vedere numeric. Ne dorim să aducem doi-trei jucători în perioada următoare, pentru ca să facem o treabă frumoasă în continuare. Sunt discuţii cu mai mulţi jucători, nu numai cu Ferfelea, Curelea şi Varga“, a punctat Cristi Pustai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS