29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBistreţul a corectat-o pe CS Apa

Bistreţul a corectat-o pe CS Apa

Divizionara C CS Apa Craiova a sărbătorit Sfânta Maria prin muncă, susţinând ieri-dimineaţă o partidă amicală la Bistreţ, în compania formaţiei din localitate, AS Dunărea. Trupa lui Florin Dumitru, formată în special din jucători de la CS Işalniţa, club cu care s-a parafat o colaborare, a pierdut cu 2-1 întâlnirea cu divizionara D, golurile învingătorilor fiind marcate de Cojocaru, Alin Stancu semnând reuşita craiovenilor.
„A fost o partidă utilă, în sensul că am dorit să vedem la lucru mai mulţi jucători, pe lângă cei de la CS Işalniţa, şi să ne facem o idee asupra lotului. Sper să facem o echipă competitivă şi să abordăm noul sezon din Liga a III-a în forţă“, a spus antrenorul CS Apa, Florin Dumitru, pentru GdS.
În formaţia divizionarei D s-a regăsit şi antrenorul lui FC Balş, Victor Naicu, acesta fiind convins cu „greu“ de preşedintele clubului dunărean, nimeni altul decât fratele său, Dan, să asigure apărarea. „M-a pus naiba să-i promit lui Dan că vin să fac şi eu mişcare şi acum nu mă mai înţeleg cu el, vrea să mă legitimeze la Dunărea Bistreţ. E mai greu să revin, pentru că nu mai am condiţia fizică de altădată, şi eu am treabă la FC Balş. Oricum, atmosfera e frumoasă şi din când în când o să mă mai bag şi eu la joc“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Dunărea Bistreţ: Firulescu – Dunăreanu, Ţuculeanu, V. Naicu, Ciutureanu – Băia, Nedelea, Zamfir, Bouleanu – Cojocaru, Marin. Au mai intrat: Mihai, Voicu, Buzatu, Cocoşatu, Arnăutu. Antrenor: Florin Mirea.
CS Apa: C. Chiriţă – Petre, Ştefăniţă, Popa, A. Stancu – Năstăsie, Ed. Dina, Creţu – Badea, Ionele, Gârbiţă. Au mai intrat: Grecu – D. Stancu, Ştogulea, Dragomir, Andi. Antrenor: Florin Dumitru.
CS Apa Craiova va susţine astăzi, de la ora 10.00, un nou test, parteneră de joc fiindu-i Ştiinţa Turceni, confruntarea desfăşurându-se în deplasare. Trupa lui Florin Dumitru va putea fi văzută la lucru şi de spectatorii din Işalniţa, mâine, de la ora 10.00, când este programat un amical în compania celor de la CSO Filiaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS