5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStângă, lucrat de jucători

Stângă, lucrat de jucători

Antrenorul craiovean Ovidiu Stângă nu a avut viaţă lungă pe banca divizionarei secunde UTA, demisionând după doar două zile petrecute la Arad. „Divorţul“ s-a produs din cauza capricioşilor jucători, după cum a explicat patronul utiştilor, Adrian Marţian, într-o conferinţă de presă.
„Aceşti mari jucători au început să invoce că îi înjură, că îşi bate joc de ei, că antrenamentele sunt foarte dificile. Eu, care am fost între ei, nu am văzut aşa ceva. L-am luat pe Neagu, ştiu că e mai apropiat de Giovanni Catanzaritti, iar el l-a chemat şi pe Zanardini. Au spus că nu e adevărat nimic, că antrenorul e profesionist, face antrenamente bune, ne place. Ce să mai înţelegi? De când a venit aici, a fost corect. Ovidiu i-a chemat pe băieţi să discute cu medicul problema. Vrăjeală totală! Au spus că la hotel la Giovanni nu merge clima, că dorm pe jos, pe gresie. Şi eu am dormit acolo şi nu am nimic. Atunci le-am spus că dacă nu mai suportă, să meargă la o echipă care le poate crea condiţii mult mai bune“, a dezvăluit Marţian, pentru Sport Arad.
La rândul său, Ovidiu Stângă a punctat că a decis să plece de la Arad din cauza jucătorilor, dar şi a lipsei de profesionalism a unor oameni din club, Giovanni Catanzaritti şi Dorin Stana. „Am plecat pentru că oamenii din jurul lui Marţian de la Arad nu erau suficient de profesionişti ca să se facă treabă. Şi am înţeles că nu sunt de ieri, de azi, sunt de o perioadă lungă acolo. Am vrut să fac performanţă, iar pe perioadă scurtă nu cred că pot. Era nevoie de oameni profesionişti pentru îndeplinirea obiectivului“, a spus înainte să plece spre Olanda, unde e stabilit de câţiva ani.
Conducerea clubului UTA nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Ionuţ Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS