8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea amână plecarea în Austria

FC Universitatea amână plecarea în Austria

Conducătorii formaţiei FC Universitatea Craiova au stabilit programul de pregătire pentru perioada următoare (6-17 august), care va cuprinde şi patru jocuri de verificare, după cum urmează: Minerul Motru (vineri, ora 18.30, la Motru), Ştiinţa Turceni (duminică, ora 18.30, la Turceni), AS Podari (miercuri – 14 august, ora 18.30 – la Podari) şi cu o echipă de Liga a II-a ce va fi stabilită în curând (sâmbătă – 17 august, ora 18.00).
În comunicatul postat pe site-ul clubului se menţionează că antrenamentele lui Nicolo Napoli şi compania se vor desfăşura în Craiova. „Noi sperăm ca mâine (astăzi – n.r.) să primim un rezultat pozitiv de la Judecătoria Craiova în legătură cu ordonanţa preşedenţială privind reîntoarcerea pe «Ion Oblemenco». Dacă nu, vom vedea ce vom face“, a declarat directorul executiv al clubului FC Universitatea, Marcel Iancu, pentru GdS.
Întrebat în legătură cu stagiul de pregătire din Austria, anunţat la conferinţa de presă de acum aproximativ o lună, oficialul grupării alb-albastre a menţionat că nu s-a renunţat la acesta, ci doar a fost amânat. „Pe 9 august intenţionam să plecăm în Austria, dar nu ne convine să mergem în perioada asta, pentru că tipul care intermediază cantonamentul ne-a anunţat că nu avem adversari de calibru pentru amicale. Am zis că mai aşteptăm puţin şi vedem pe parcurs. Nu s-a renunţat la cantonamentul din Austria, ci doar l-am amânat“, a punctat Marcel Iancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS