17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Podari, corectată de Pandurii II

AS Podari, corectată de Pandurii II

Campioana Doljului, AS Podari, a pierdut partida disputată miercuri seară, pe teren propriu, în compania echipei Pandurii II Târgu Jiu, contând pentru turul doi al Cupei României. Unicul gol al meciului a fost marcat de Vlăduţi (’84), care a realuat din câţiva metri, după ce iniţial ratase o lovitură de la 11 metri.
Podari: Turieanu – Orban, Geacă, Istudor, Firoiu – Mirescu (’64, Al. Stoica), Ţenovici, Dumitraşcu, Cruşoveanu (’37, Pârvan) – Afrem (’46, Stăncuţa), Preda. Antrenor: Nae Ungureanu.
Pandurii II: Bănică – Fărcăşanu, Oiță, Băiţă, Ecobici – Găman, Bertea, Dănăricu, Golea (’60, Diaconu; ’80, Şendroiu) – Vlăduți, Trifu. Antrenor: Bobi Staicu. Au arbitrat: Alin Nicolae Croitoru – Ionel Drulă, Andrei Căluşeru.
„A fost o partidă cu mult ocazii de poartă. Din păcate, la noi s-a resimţit oboseala după cantonamentul susţinut în Serbia. Ne-am întors de la Donje Milanovac cu o seară înaintea jocului şi se pare că băieţii nu au fost la capacitate maximă. A fost o lecţie pe care am primit-o de la o echipă experimentată şi ne va prinde bine, pentru că avem destul timp la dispoziţie să reglăm jocul“, a declarat directorul sportiv al AS Podari, Marian Zaharia, în cadrul emisiunii „Ora de sport“ difuzată ieri la Radio Sud şi GdS TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS