14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCS U, victorioasă cu OFK Petrovac

CS U, victorioasă cu OFK Petrovac

Formaţia CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în amicalul disputat luni seară în compania formaţiei OFK Petrovac (Liga I din Muntenegru), acesta fiind al treilea joc de verificare susţinut de elevii lui Erik Lincar în cantonamentul de la Zlatibor (Serbia). Oltenii au deschis scorul prin Albert Voinea (‘30), care a profitat de o respingere greşită a portarului, după ce Ionuţ Stancu a executat foarte bine o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Cel care a stabilit rezultatul final a fost Dragoş Dragalina (‘82), atacantul arădean a fost servit excelent de Barbu şi a marcat din postură de unu la unu cu portarul.
În prima repriză, antrenorul Erik Lincar a trimis în teren următoarea echipă: Ionuţ Irimia – Zoran Ljubincovici, Ionuţ Stancu, Adrian Ionescu, Bogdan Scarlat, Marian Cârjă, Dragoş Dragalina, Gabriel Precup, Cristian Ganea, Claudiu Dragu, Albert Voinea.
În repriza a doua au evoluat următorii: Bojan Brac – Zoran Ljubincovici (‘73, Bogdan Scarlat), Gabriel Velcovici, Florin Pătraşcu, Ramses Gado, Răzvan Gorovei, Gabriel Precup (‘73, Dragoş Dragalina), Adrian Sin, Florin Pârvu, Cristian Bardu, Daniel Opriţa.
Următorul test la care vor fi supuşi Ionuţ Stancu şi compania va avea loc astăzi, de la ora 21.00, adversară fiind FK Borac Cacak, echipă ce evoluează în Liga I din Serbia.
În primele două jocuri amicale, CS Universitatea a învins cu 2-0 pe Mladost Lucani şi a pierdut cu 1-0 în faţa vicecampioanei din Muntenegru, Buducnost Podgorica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS