11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Marica nu se află în atenţia clubului Lazio

Fotbal – Marica nu se află în atenţia clubului Lazio

Impresarul Mario Pichierri, agent al firmei de impresariat Rogon Sportmanagement, a declarat că Ciprian Marica nu se află în atenţia grupării Lazio Roma, dezminţind astfel informaţiile publicate de presa italiană, informează Mediafax.

„Am discutat cu Igli Tare (director sportiv la Lazio – n.r.), îl cunosc de când juca în Germania, şi mi-a spus că Marica nu se află în atenţia clubului Lazio. Nu e nimic adevărat, Lazio are atâţia atacanţi în lot. El nu este o alternativă pentru Klose. Sunt doar speculaţii ale presei”, a declarat Mario Pichierri, pentru site-ul lalaziosiamonoi.it.
Mai multe site-uri italiene au scris, luni, că atacantul Ciprian Marica, care şi-a încheiat în această vară contractul cu echipa Schalke 04, se află în atenţia oficialilor clubului Lazio Roma, unde este legitimat şi fundaşul Ştefan Radu. Conform sursei citate, Lazio este interesată de internaţionalul român pentru că acesta poate juca şi vârf împins, dar şi al doilea atacant. Un alt factor important este că Marica ar veni la formaţia italiană liber de contract.
Ciprian Marica, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în cariera sa la echipele Dinamo Bucureşti, Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart şi Schalke 04.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS