Acasă Sport FC Universitatea a intrat la puricat

FC Universitatea a intrat la puricat

Dosarul de înscriere în Liga a II-a, depus de FC Universitatea Craiova la FRF, a fost analizat ieri după-amiază de membrii Comisiei de Disciplină a forului condus de Mircea Sandu. Aceştia au fost sesizaţi de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, în urma unor probleme descoperite de Departamentul Competiții, ca urmare a analizării cerințelor de participare conform ROAF, cu privire la unele datorii ale clubului. Conform Digi Sport, FC Universitatea Craiova datorează LPF 1.053.000 de lei (aproximativ 250.000 de euro), bani proveniţi din trei amenzi aplicate lui Adrian Mititelu în 2011 de Comisia de Disciplină a LPF, precum şi 404.526 de euro datorii către jucători şi cluburi. Ar fi vorba despre restanţe la bulgarii Emil Gargorov şi Valentin Iliev, aceştia având de recuperat de la Adrian Mititelu 325.000 de euro, 18.182 de euro îi pretinde fostul preparator fizic Gabriel Martinez, 16.666 de euro atacantul Vali Badea şi 44.678 de euro sunt solicitaţi de Gloria Bistriţa, în contul transferului lui Mădălin Ciucă. Totalul datoriilor se ridică la peste 800.000 de euro, fără a fi luate în calcul datoriile cu care alţi jucători sau antrenori s-au înscris la masa credală, în procesul de faliment al clubului.
Membrii Comisiei de Disciplină au decis amânarea cauzei înscrierii Universității Craiova pentru luni, 29 iulie, din pricina unor vicii de procedură.
Legat strict de fotbal, delegaţia FC Universitatea Craiova se simte foarte bine în cantonamentul de la Calafat. „Avem condiţii foarte bune aici şi am început să muncim cu spor. Nicolo Napoli a început să-i cunoască pe băieţi şi în curând ne vom pune la punct şi cu pregătirea fizică“, a spus unul dintre membrii delegaţiei craiovene. Ca noutate, în lotul lui Nicolo Napoli şi-a făcut apariţia şi atacantul sârb Marko Jakic.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version