16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Antrenorul Tito Vilanova va fi operat marţi

Fotbal – Antrenorul Tito Vilanova va fi operat marţi

Antrenorul Tito Vilanova, care a renunţat la conducerea tehnică a FC Barcelona din motive de sănătate, va fi supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale. Operaţia va avea loc în spitalul Vall d’Hebron din Barcelona, informează Mediafax, care citează cotidianul Mundo Deportivo.

Preşedintele clubului FC Barcelona, Sandro Rosell, a anunţat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Tito Vilanova nu mai poate asigura funcţia de antrenor al echipei catalane din cauza unor probleme de sănătate.
Sâmbătă seară, Tito Vilanova a mulţumit tuturor celor de la FC Barcelona şi fanilor pentru sprijin, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul clubului catalan.
Vilanova, fostul secund al lui Josep Guardiola, a preluat echipa sezonul trecut şi avea contract cu FC Barcelona până în vara anului 2014.
Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d’Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011. Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS