7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul începe pregătirea

Podariul începe pregătirea

Reprezentanta Doljului în Liga a III-a, AS Podari, îşi va relua astăzi pregătirea în vederea noului sezon competiţional, antrenorul Victor Naicu urmând să strige „catalogul“ la ora 17.00. Singura certitudine de până acum în ceea ce priveşte programul nou-promovatei este ziua în care se va efectua vizita medicală, şi anume pe 19 iulie, restul aspectelor legate de pregătire urmând să se stabilească astăzi. În perioada de vacanţă, conducerea a lucrat foarte mult la îmbunătăţirea imaginii şi la întărirea echipei. Antrenorul Victor Naicu va trebui să colaboreze cu Nicolae Ungureanu, fostul component al Craiovei Maxima fiind numit la sfârşitul săptămânii trecute director tehnic. Se doreşte cooptarea craioveanului Marian Zaharia, fostul director sportiv al CS Turnu Severin, dar şi a unor investitori puternici, pentru că la Podari se vrea mai mult decât menţinerea în cel de-al treilea eşalon.
În ceea ce priveşte lotul de jucători, conducătorii divizionarei C au decis să rezilieze contractele a şase fotbalişti până acum: Alin Barbu, Laurenţiu Boroiban, Răzvan Istudor, Claudiu Sodoleanu, Ştefan Telea şi Marian Niţă. La capitolul nou-veniţi, singura certitudine este Constantin Bârsan, fostul atacant al Dunării Calafat. Foarte aproape de înrolare sunt şi câţiva foşti jucători ai CS Apa, Bogdan Buşică, Marius Avram şi Ştefăniţă Stancu, podărenii obţinând acordul verbal al conducerii Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“.

Naicu, supărat pe preşedintele Stănescu

Antrenorul Podariului, Victor Naicu, s-a arătat deranjat de faptul că nu a fost ţinut la curent cu noutăţile de la echipă de către conducere, considerând că preşedintele executiv Horaţiu Stănescu a greşit în acest sens. „Vineri am venit de la mare şi nu am ştiut ce s-a întâmplat la echipă până acum. Nu mi se pare normal să aflu de la ziarişti toate lucrurile petrecute. Domnul Horaţiu Stănescu (preşedintele clubului – n.r.) nu m-a ţinut la curent cu evenimentele… Dacă a venit nea Nae Ungureanu director tehnic e foarte bine, nu am nimic cu dânsul. Am colaborat foarte bine în trecut, când i-am fost elev, şi sper să o facem la fel de bine şi de acum înainte. De jucători nu ştiu ce să zic. Conducerea a fost cea care a decis să renunţe la cei şase care au plecat, nu eu. Tot ce pot să zic eu acum este că le mulţumesc din suflet pentru tot ce au făcut la echipa asta, pentru că numai cu ajutorul lor am reuşit să realizăm performanţele din sezonul trecut. Eu când am plecat le-am lăsat o listă cu jucătorii pe care mi-i doresc, dar din câte observ doar s-a discutat cu respectivii. Eu mi-aş fi dorit să fi semnat deja acei jucători şi să începem pregătirile împreună, pentru că după aceea devine mai greu să-i convingem să vină, că vor primi, mai mult ca sigur, şi alte oferte. De jucătorii de la «GP» Craiova nu ştiu nimic. Luni (astăzi – n.r.), la reunire, vom discuta şi voi vedea şi eu despre ce e vorba, ce jucători au venit şi ce obiectiv stabilim. Oricum, eu spun de pe acum, eu sunt antrenorul echipei şi eu fac lotul, pentru că eu răspund de rezultate, nu altcineva. Probabil că vor veni mulţi în probe, dar eu vreau ca până la jocul cu CS Apa, din Cupa României, să ştiu pe cine mă bazez“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

„Din două păreri, trebuie să iasă ceva bun“

Contactat telefonic, Nae Ungureanu a afirmat că a bătut palma cu cei de la AS Podari, dar că nu s-a semnat nimic, şi consideră că echipa AS Podari va avea numai de câştigat în urma acestei colaborări. „Să vedem dacă se va concretiza venirea mea, pentru că nu am semnat nici un contract până acum. Ştiţi cum e, noi ne-am înţeles, dar ce e scris devine certitudine. Victor merită toate felicitările pentru ceea ce a realizat anul trecut cu această echipă, iar acum trebuie să devenim mai puternici. Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu Victor Naicu, pe care l-am avut elev de două ori până acum şi ne-am înţeles foarte bine. Eu nu mă bag peste el, el face pregătirea, iar eu vin cu sfaturi, ăsta este rolul directorului tehnic. Din două păreri trebuie să iasă ceva bun. Nu pot să vă spun nimic despre lot, noi am discutat cu 25-30 de jucători în această perioadă, şi vrem să-i vedem în nişte trialuri săptămâna viitoare şi să ne decidem asupra unui lot de 22-24 de jucători. Vrem să facem o echipă puternică“, a punctat Nae Ungureanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS