10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova poate avea două echipe în Liga a II-a

Craiova poate avea două echipe în Liga a II-a

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că oraşul Craiova ar putea avea două echipe în ediţia viitoare a Ligii a II-a, adică şi pe FC Universitatea, şi pe CS Universitatea. „Oltenii au două locuri pe care le pot ocupa în Liga B. Unul este locul pe care clubul lui Mititelu se poate înscrie ca urmare a deciziei Curţii de Apel, iar celălalt este locul atribuit de Adunarea Generală municipalităţii, oraşului. Am văzut că s-au capacitat autorităţile şi au intrat într-o asociere cu oameni de afaceri şi cu clubul vechi, care are palmaresul. E foarte bine, aşa trebuie susţinută o activitate fotbalistică. Ambele se pot chema Universitatea Craiova, nu e nici o problemă. Eu o să le spun Ştiinţa şi Universitatea, ca să le deosebesc“, a spus Mircea Sandu.
Altfel, finanţatorul FC Universitatea, Adrian Mititelu, a pierdut procesul intentat de actualul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, care a fost dat afară în urmă cu doi ani de la Craiova, deşi mai avea încă trei luni de contract. Conform instanţelor, Adrian Mititelu va trebui să-i achite lui Reghecampf 15.000 de euro, în caz contrar FC Universitatea riscă să nu fie primită în Liga a II-a.
În ceea ce priveşte CS Universitatea Craiova, conform Digisport, reunirea de miercuri se va face la Bucureşti. Aceeaşi sursă menţionează că antrenamentele până la plecarea în cantonamentul din Serbia se vor desfăşura la Buftea sau Mogoşoaia, deoarece arena „Ion Oblemenco“ din Bănie se află în plin proces de renovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS