Acasă Sport Pandurul Alexandru Vlad a semnat cu Dnepr

Pandurul Alexandru Vlad a semnat cu Dnepr

Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că fundaşul stânga al echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Vlad, va evolua pentru formaţia Dnepr Dnepropetrovsk din sezonul viitor. Fostul internaţional de tineret va juca la gruparea ucraineană pentru următorii patru ani. Prodan a înlăturat şi orice speculaţie privitoare la un interes prealabil al Stelei pentru Vlad. „Alexandru Vlad este jucătorul lui Dnepr, dar mai multe detalii pot oferi doar cei de la Pandurii. Va avea un salariu de peste 300.000 de euro, de aceea sunt fericită pentru el. De aici, poate face pasul către un campionat mai puternic, precum cel al Rusiei. A fost mai uşor să lucrăm la acest transfer fără să-l anunţăm. Nu ştiu să fi existat vreun interes din partea Stelei pentru el. Am ştiut de şase luni ce direcţie vom aborda“, a spus Anamaria Prodan, la Sport.ro.
Datele transferului nu au fost publicate momentan de conducătorii oltenii, care au anunţat ieri, pe site-ul oficial, că jucătorii Dan Nistor şi Bogdan Unguruşan şi-au prelungit contractele cu trei, respectiv doi ani. În privinţa lui Nistor, lucrurile sunt mai complicate. „Nu e nimic adevărat, nu mi-am prelungit contractul. Sunt nişte aberaţii, eu mai am doar un an de contract cu ei. Credeam că sunt oameni corecţi, dar se pare că m-am cam înşelat în privinţa lor“, a declarat Nistor, pentru GSP.
Pandurii au anunţat pe site-ul oficial că s-au semnat înţelegeri şi cu jucătorii Răzvan Stanca (doi ani), Christou Paraskevas (doi ani) şi Enrico Da Silva (un an).
Pandurii Târgu Jiu a învins miercuri seară echipa First Viena (liga a doua austriacă) cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Predescu în minutul 71. Antrenorul Cristi Pustai a testat în acest joc doi jucători croaţi, fundaşul central Ivan Graf şi fundaşul stânga Tomislav Culjak.
Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Ivan Graf, Rada, Tomislav Culjak – Alexandru Dan, Cristea, Mbela – Grigoraş, Lemnaru, Voinea. Au mai jucat: Lazar, Tătaru, Ciucur, Răduca, Predescu, Adrovic, Brata, Buleică, Rada.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version